«Διεκδικεί τρίτη θέση ο AΡΗΣ»

από AllAboutARIS

Ο "τίγρης" σχολίασε μεταξύ άλλων και την παραίτηση του φίλου του. Χάρη Παπαγεωργίου.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για την μπασκετική ομάδα του ΑΡΗ, για το τι μπορεί να… κυνηγήσει τη φετινή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στο επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Αρενα” ο Βαγγέλης Αλεξανδρής:

Για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ:
«Ο Άρης θα πάρει το παιχνίδι αν και πρέπει να προσέξει. Η ΑΕΚ είναι αξιότιμη ομάδα αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν έχει μόνιμη έδρα. Ο Άρης είναι πολύ καλύτερος και φέτος πήρε ξένους παίκτες και αξίας. Δεν πήρε «ρούκις» και πρωτάρηδες. Θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και διεκδικήτρια της τρίτης θέσης. Βέβαια, θέλει προσοχή καθώς είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Είναι το μόνο νορμάλ τμήμα που λειτουργεί κανονικά το μπάσκετ».

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα:
«Θα έχει ενδιαφέρον. Κάποιες ομάδες έχουν ενισχυθεί ενώ άλλες παρουσιάζουν προβλήματα. Τον Ολυμπιακό τον βλέπω σταθερά καλό ενώ τον Παναθηναϊκό προβληματικό. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης έχουν σταθερές ομάδες και θα είναι ανταγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προπονητή για πολλά χρόνια και είναι πιο έτοιμος. Η Κηφισιά είναι και αυτή ανταγωνιστική και υπάρχουν ερωτηματικά για αρκετές ομάδες. Έχουν πάρει τα ηνία πολλά νέα παιδιά».

Για τα τηλεοπτικά:
«Τα ποσά που μοιράζονται για τηλεοπτικά εδώ δεν είναι άξια αναφοράς. Κάθε μέρα αντί να προοδεύουμε σε αυτό το κομμάτι γίνονται όλα χειρότερα. Έχω έρθει κόντρα στον υπεύθυνο του ΕΣΑΚΕ που εξυπηρετεί μόνο τα μεγάλα σωματεία. Όταν είχαν πρόβλημα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έπαιζαν ότι μέρα ήθελα».

Για την παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου:
«Για εμένα ο Χάρης είναι αδερφικός φίλος. Μου ζήτησε τη βοήθεια μου, ήθελα να βοηθήσω και ενεργά αλλά εγώ του είχα πει πως δεν ήθελα ένα ευρώ. Από αυτά που του είχα προτείνει τίποτα δε δέχθηκε και διακριτικά έφυγα. Είμαι μαχητής, έχω άποψη και πολεμάω».

Προτεινόμενα Άρθρα