«Ντροπή για τον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο Χάρης Παυλίδης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διάλυση του τμήματος πόλο του ΑΡΗ, του οποίου υπογράμμισε πως είναι οπαδός.

Ο προπονητής της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση στους «κίτρινους» και τόνισε πως ο Χάρης Παπαγεωργίου θα μπορούσε να δώσει μια λύση.

Αρχικά, ο Παυλίδης δήλωσε στον «Sentra»: «Τι να πω, να φανταστείτε δεν είχα κουράγιο να διαβάσω καν την είδηση. Είναι ντροπή να διαλύεται ένα τμήμα που έχει χαρίσει τόσες πολλές και σημαντικές επιτυχίες στον Αρη. Μετά το μπάσκετ, το τμήμα πόλο ήταν κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό στον Ερασιτέχνη».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Ο Άρης είναι η ομάδα μου, είμαι οπαδός το συλλόγου, εκεί είναι η οικογένειά μου. Θυμάμαι, υπήρχαν εποχές που μια 50άρα πισίνα δεν αρκούσε για την καθημερινή προπόνηση των παικτών στα τμήματα υποδομής. Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να υπάρξει μια λύση, μια άλλη αντιμετώπιση, να διατηρηθεί το τμήμα, με την ελπίδα να καλυτέρευαν τα πράγματα στο Ερασιτέχνη. Αλλά, όλα είμαι αλληλένδετα. Δεν βλέπετε τι συμβαίνει στον ποδοσφαιρικό Άρη; Είναι πολύ άσχημο που έφυγε από την προεδρία του Ερασιτέχνη ο Χάρης Παπαγεωργίου, πονά για τον Άρη και πιστεύω ότι μπορούσε να δώσει μια λύση».

Προτεινόμενα Άρθρα