Να τιμήσουν τον Άγγελο

από AllAboutARIS

Σήμερα με τις μνήμες ακόμη νωπές, οι ιθύνοντες του Α.Σ. σκέφτονται σοβαρά την διεξαγωγή ενός τουρνουά στην μνήμη του νεαρού ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Arena Press.

Σχεδόν 1,5 χρόνος έχει περάσει από το πρωινό της 14ης Ιανουαρίου του 2013, όταν ο αδόκητος χαμός του 16χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ, Άγγελου Τσιπούρα, «βύθισε» στο πένθος την «κιτρινόμαυρης» οικογένεια αλλά και ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Σήμερα με τις μνήμες ακόμη νωπές, οι ιθύνοντες του Α.Σ. σκέφτονται σοβαρά την διεξαγωγή ενός τουρνουά στην μνήμη του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η προσπάθεια που γίνεται ώστε να υπάρξει εκ βάθρων αναδιάρθρωση των «κιτρινόμαυρων» τμημάτων υποδομής του Α.Σ. βαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Λεωνίδα Βόσδου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών αναζητά συνεχώς λύσεις τόσο για τα πάγια προβλήματα που υπάρχουν, όσο και για την πιο εύρυθμη  λειτουργία τους.

Μία από τις τελευταίες σκέψεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» ήταν και η διεξαγωγή ενός τουρνουά εις μνήμην του Άγγελου Τσιπούρα,  με στόχο να διεξαχθεί τον προσεχή Ιανουάριο και στο οποίο να δώσουν το παρών ομάδες με κύρος και φυσικά να καταφέρουν να τιμήσουν τον αδικοχαμένο νεαρό.

Στο πλάνο των ανθρώπων του Α.Σ. είναι να κληθούν να δώσουν το παρών και ομάδες από το εξωτερικό, ώστε το τουρνουά να αποκτήσει μεγαλύτερη αίγλη και φυσικά να προκαλέσει και το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου.

Ακόμη τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως αυτό που είναι στις προθέσεις των «κιτρινόμαυρων» είναι στο τουρνουά να μετέχουν και ομάδες από την Θεσσαλονίκη, όπως ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα