Ραντεβού… εκκαθάρισης

από AllAboutARIS

Οι εγγυήσεις που ζητούν οι δυο άνδρες για την ευθύνη που θα αναλάβουν θα καθορίσει το θέμα της εκκαθάρισης.

Εκτός απροόπτου αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον Ερασιτέχνη, τον Γιώργο Γαλανό, την ΚΜΑ, την ΠΑΕ και τους δυο φερόμενους εκκαθαριστές τον κ. Κλεώπα και τον κ. Σενέμη για να συζητηθούν όλα όσα πρέπει να δρομολογηθούν προκειμένου να τρέξει το θέμα.

Ως γνωστόν η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ είναι δρομολογημένη για τις 3 Νοεμβρίου και ως τότε νομικά θα πρέπει ο σύλλογος να είναι έτοιμος για να προχωρήσει τις διαδικασίες εκκαθάρισης.

Παράλληλα βέβαια με τις συγκεκριμένες κινήσεις πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Κλεώπας αναμένεται να υπογράψει και για τις απολύσεις των υπαλλήλων της ΠΑΕ. Είναι βέβαια αποφάσεις του κ. Γαλανού, αλλά ο τωρινός πρόεδρος της ΠΑΕ θα πάρει την ευθύνη των υπογραφών και για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Άλλωστε στην ουσία η αλλαγή σκυτάλης με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο έγινε και για αυτό το θέμα, πέρα φυσικά από τον πιο ουσιαστικό λόγο. Να είναι δηλαδή ο τελευταίος διευθύνων σύμβουλος και Πρόεδρος της εταιρίας ο κ. Κλεώπας που έτσι κι αλλιώς θα αναλάβει το βάρος των ποινικών ευθυνών, αλλά παράλληλα και το βάρος των μηνύσεων και των αγωγών που θα υπάρξουν από πρώην παράγοντες.

Προτεινόμενα Άρθρα