Εκατέρωθεν εγγυήσεις…

από AllAboutARIS

Ο ΑΣ θέλει το ποδοσφαιρικό τμήμα να λάβει κανονικά… εγγυήσεις για τα ιδιωτικά συμφωνητικά που θα υπογραφούν με τους παίκτες και ο Γαλανός από την πλευρά του διασφαλίσεις για τα χρήματα που έβαλε, αλλά και θα εγγυηθεί πως θα βάλει.

Η εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική για πολλούς και διάφορους λόγους και κυρίως για να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο συνεργασίας του Ερασιτέχνη με τον Γιώργο Γαλανό, αλλά και του τελευταίου με το ποδοσφαιρικό τμήμα (παίκτες και τεχνικό τιμ).

Καταρχήν ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ζητήσει από τον Ερασιτέχνη να υπογραφούν μεταξύ τους τα όσα συμφώνησαν πριν από λίγες μέρες, αλλά παράλληλα να διασφαλιστούν και τα χρήματα που έχει βάλει στην ομάδα ή πρόκειται να βάλει στο μέλλον  υπό την έννοια ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί ο Ερασιτέχνης να τον… αδειάσει και να δώσει σε κάποιον άλλο το τμήμα. Δεν είναι δυνατόν να περνάνε απαρατήρητες από τον Γιώργο Γαλανό οι αναφορές στον Άλεξ Κάλας και τις προθέσεις επένδυσης και για αυτό θέλει ο τωρινός επικεφαλής του τμήματος να είναι κατοχυρωμένος απόλυτα.

Και εδώ έρχεται και… κολλάει το θέμα των εγγυήσεων σε σχέση με τα ιδιωτικά συμφωνητικά του τεχνικού τιμ και των παικτών. Ο Γαλανός για να δώσει εγγυήσεις όπως του ζητάνε ισχυρίζεται ότι θέλει πρώτα να διασφαλίσει ότι αυτός θα είναι το αφεντικό της ομάδας φέτος ως το τέλος. Σε περίπτωση που ο ΑΣ θέλει να τον …αλλάξει να διασφαλίσει ότι από την μία φυσικά δεν θα κληθεί να πληρώσει τις εγγυήσεις, που θα δώσει στους παίκτες και από την άλλη πώς τα χρήματά του θα είναι διασφαλισμένα!

Από την πλευρά του ο ΑΣ καταρχήν μάλλον σήμερα ή αύριο θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα έσοδα-έξοδα της ομάδας μετά και την σχετική ανακοίνωση του κ. Γαλανού και έχει ως πρόθεση από την μία την διασφάλιση των εγγυήσεων από τον υπεύθυνο του τμήματος. Παράλληλα σημειώνουν ότι θα του παρέχουν και αυτοί με την σειρά τους, τις ασφαλιστικές δικλείδες που ζητάει για να μην υπάρχει πρόβλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα