Ο… επενδυτής αδερφός από την Αμερική

από AllAboutARIS

Ο πετυχημένος στο χώρο της εστίασης στις ΗΠΑ Μάκης Καλαιτζίδης, η βοήθειά του σε ανύποπτο χρόνο και η προοπτική επένδυσης μαζί με άλλους επιχειρηματίες.

Το ότι σε έναν ΑΡΗ απαλλαγμένο από χρέη, εφόσον ξεκινήσει η εκκαθάριση, θα εμφανιστούν αρκετοί που θα θελήσουν να επενδύσουν, είναι σχεδόν βέβαιο. Δεν αποκλείεται ένας από αυτούς να είναι και ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Arena Press. Αναφερόμαστε στον Κοσμά, κατά κόσμο Μάκη Καλαϊτζίδη που εδώ και πολλά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική. Για την ακρίβεια διαπρέπει στο επιχειρείν διαθέτοντας μια επικερδέστατη αλυσίδα καταστημάτων εστίασης σε αρκετές πόλεις των ΗΠΑ με χαρακτηριστικότερες το Μαϊάμι, το Σικάγο και την Νέα Υόρκη στην οποία ζει μόνιμα. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μάκης Καλαϊτζίδης με τον ΑΡΗ;

Αυτή τη στιγμή καμία πέρα από κάποια χρήματα που όταν τα χρειάστηκε ο προπονητής του ΑΡΗ για να αντιμετωπίσει ανάγκες της ομάδας του τα έστειλε ο αδερφός του και είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεται. Αυτός είναι που του καλλιεργεί εσχάτως και την προοπτική επένδυσης ενός κεφαλαίου στην Ελλάδα και δει στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε ο ίδιος ο προπονητής του Αρη είχε αποκαλύψει πριν από κανένα μήνα ότι πριν προκύψει ο Αρης υπήρχε η προοπτική να αναλάβουν από κοινού με τον αδερφό του τον Πανσερραϊκό (από εκεί είναι η καταγωγή τους). Δεν αποκλείεται αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και ο ΑΡΗΣ χρειαστεί μια σταθερή λύση να πέσει και το όνομα του Μάκη Καλαϊτζίδη.

Ελάχιστοι για παράδειγμα γνωρίζουν ότι μόλις προχθές όταν χρειάστηκε να δοθούν κάποια χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάουρο Πόι, και δεν αναφερόμαστε στις εγγυήσεις που ζήτησε ο παίκτης για το υπόλοιπο του φετινού του συμβολαίου, ούτε στα 15.000 της προκαταβολής που δόθηκαν από τον Γαλανό, έβαλε πλάτη ο αδερφός του έλληνα τεχνικού δίνοντας τα χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το όνομα του αδερφού του τεχνικού των κιτρίνων είναι σε γνώση του ερασιτέχνη (το ήξερε και ο Χάρης Παπαγεωργίου) που γνωρίζει τις οικονομικές του δυνατότητες και είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει στην περίπτωση φυσικά που ο ΑΡΗΣ εξασφαλίσει την άνοδό του.

Για την κατάσταση στον ΑΡΗ είναι φυσικά απόλυτα ενήμερος και ο Μάκης Καλαϊτζίδης που δηλώνει έτοιμος εφόσον χρειαστεί και έχει διαμηνύσει στον αδερφό του ότι μπορεί από φέτος κιόλας να διαθέσει κάποια χρήματα για να βγει η χρονιά και έχει ήδη «ψήσει» και ένα ρώσο επιχειρηματία φίλο του που ασχολείται με την αμυντική βιομηχανία να κάνουν από κοινού την επένδυση. ‘Όλα αυτά φυσικά περνούν μέσα από τον ερασιτέχνη και θα φανεί στους επόμενους μήνες – ίσως και νωρίτερα- αν πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά. Σε κάθε περίπτωση εφόσον εκδηλωθεί κάποια στιγμή ενδιαφέρον στον ερασιτέχνη, οφείλουν να ζητήσουν και να πάρουν οικονομικές εγγυήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα