Στόχος των τρομοκρατών ο Μαρινάκης

από AllAboutARIS

Επίσημη ενημέρωση από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης

Σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη του προέδρου του ΣΕΒ, Θεόδωρου Φέσσα και του προέδρου της Ένωσης Εφοπλιστών Φεόδωρου Βενιάμη, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη Τύπου με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη.

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι οι έρευνες διεξάγονταν υπό πλήρη μυστικότητα και για την πορεία τους είχε πλήρη ενημέρωση ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα είπε ότι προσήχθη άτομο την ώρα που έμπαινε σε γκαράζ στο μισθωτήριο συμβόλαιο του οποίου ταυτοποιήθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη.

«Σε ιδιόχειρες σημειώσεις του υπήρχαν αναφορές και πληροφορίες, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Θεόδωρο Φέσσα, τη σύζυγό του Μαρία Τσελέντη και τηλέφωνα της Ένωσης Εφοπλιστών με πρόεδρο τον κ. Βενιάμη» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι υπήρχε επίσης αναφορά σε γραφεία της ΝΔ, της Siemens, της Capital, της Ιnfoquest και δύο ημερομηνίες: Την 3η Οκτωβρίου ως πρόβα τζενεράλε και την 4η Οκτωβρίου για το χτύπημα.

Ένας 25χρονος συνελήφθη, όπως ενημέρωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ,  ο οποίος και περιέγραψε όλο το «επιχειρησιακό σχέδιο» που είχε καταρτιστεί με ημερομηνία – ορόσημο την 4η Οκτωβρίου.

Πηγή: newpost.gr

Προτεινόμενα Άρθρα