Γήπεδο στολίδι για τη Ραπίντ

από AllAboutARIS

Η Ραπίντ Βιέννης αποκτά το δικό της «Αλιάντς Αρένα» και μετά από 37 χρόνια ετοιμάζεται να αλλάξει έδρα, αφού θα γκρεμιστεί το ιστορικό «Γκέραρντ Χάναπι».

Γι αυτό λοιπόν ο σύλλογος των «πρασίνων» της Βιέννης οργανώνει μια γιορτή για την κατεδάφιση του σταδίου. Θα είναι μια γιορτή αποχαιρετισμού στο παλιό και καλωσορίσματος στο καινούργιο. Το Σάββατο (04/10), λοιπόν, θα γίνει το «πάρτι της κατεδάφισης» και οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν έναντι 19,77 ευρώ (το 1977 άνοιξε το στάδιο) μια θέση από τις εξέδρες, έναντι 18,99 ευρώ (το 1899 είναι το έτος ίδρυσης του συλλόγου) λίγο από το δίχτυα του τέρματος και για 5 ευρώ μπορούν να πάρουν λίγο από τον χλοοτάπητα.

Η Ραπίντ θα μετακομίσει σε ένα νέο στάδιο, υπερσύγχρονο  28.000 θέσεων το οποίο αναμένεται να χτιστεί στον ίδιο χώρο που είναι και τοσημερινό. Θα είναι έτοιμο το 2016 και θα λέγεται «Allianz Stadion», ενώ, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, θα παίζει στο Εθνικό στάδιο της χώρας, που φέρει το όνομα του «Ερνστ Χάπελ».

Μάλιστα οι άνθρωποι της Ραπίντ, έχουν ετοιμάσει ειδικά κουτάκια, για να βάλουν οι φίλαθλοι τα σουβενίρ τους, ενώ θα τους προσφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα υπάρχουν και εργάτες μαζί τους.

Προτεινόμενα Άρθρα