Ελυσαν την παρεξήγηση

από AllAboutARIS

Το θέμα της ρατσιστικής επίθεσης του Οράσιο Καρντόσο προς τον Νικόλαο Ντουμίτρου, που κατήγγειλαν οι παίκτες της Βέροιας και προκάλεσε παρέμβαση εισαγγελέα θεωρείται λήξαν.

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του ΠΣΑΠ, που κάλεσε τους δύο ποδοσφαιριστές σήμερα στα γραφεία του για να λυθεί το θέμα, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και εκδόθηκε ανακοίνωση του συνδέσμου αλλά και κοινή δήλωση των ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας και της Βέροιας.

«Προς τους συναδέλφους Καρντόσο και Ντουμίτρου ειπώθηκε από τους εκπροσώπους του Π.Σ.Α.Π. ότι «θα πρέπει να έχουν διαρκώς στο νου τους ότι αποτελούν παραδείγματα για τα παιδιά που προσπαθούν να τους μιμηθούν σε όλα και άρα και εκείνοι οφείλουν να σέβονται πάντα, ο ένας τον άλλον, όπως όλοι άλλωστε οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, καθώς πρέπει να έχουν, πάντα, ως πρώτο στόχο τους να ανεβάσουν το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και να προωθήσουν ακόμα περισσότερο τη φήμη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ.

Από την πλευρά τους οι δύο παίκτες στην κοινή τους δήλωση τόνισαν: «Ανταποκριθήκαμε με χαρά και υπευθυνότητα στην πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Π. και ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο μας για το ενδιαφέρον του. Ορισμένες φορές, μέσα στο παιχνίδι, συμβαίνουν γεγονότα που δεν θέλουμε και φυσικά δεν μας χαρακτηρίζουν. Δεν έχουμε μεταξύ μας, όπως και όλοι άλλωστε οι συνάδελφοι μας ποδοσφαιριστές, να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Ευτυχώς που ήλθαμε εδώ, στον Π.Σ.Α.Π. και λύθηκε το θέμα. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε όλοι μαζί, με τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αγωνίες. Προχωράμε. Υγεία να έχουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα