Ελβετοί με… Κοσοβάρο πρόεδρο (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνο στον ΑΡΗ αυτά…

Η πρόταση εκ Γενεύης απασχόλησε μεταξύ άλλων τους ανθρώπους του ΑΡΗ χτες, αλλά από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η έλλειψη της εγκυρότητας της, απορρίφθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία της SAFIMM INVESTISSEMENTS SA -η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και πολλά, ούε καν ιστοσελίδα- πρόεδρος της είναι ο Κοσοβάρος Μπλερίμ Χότζα (φωτογραφία). Η εταιρία του είναι γνωστή κυρίως για το ισοτονικό ποτό “Miami Beach Energy Drink”, για το οποίο επίσης δεν υπάρχουν ούτε οι στοιχειώδεις πληροφορίες, παρά μόνο ένα προφίλ στο Facebook. 

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες υπάρχουν στο διαδίκτυο, ο Χότζα σπούδασε οικονομικά στην Πρίστινα και εδώ και αρκετά χρόνια ζει μόνιμα στην Γενεύη της Ελβετίας όπου εδρεύει η εταιρία του. 

Ψάχνοντας κάποιος στο διαδίκτυο για την εν λόγω εταιρία, ίσως το πιο αξιόλογο που μπορεί να βρει για αυτήν είναι η συμμετοχή της στην οργάνωση ενός φιλικού της Μπαρτσελόνα στο Μαρόκο με μία επίλεκτη ομάδα της χώρας, το καλοκαίρι του 2012. Για αυτό το παχινίδι οι Καταλανοί εισέπραξαν 1 εκατ. ευρώ., σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου.

Πως μπορεί τώρα να θεωρείται αξιόλογη και αξιόπιστη μία εταιρία που στέλνει ένα ελλειπες έγγραφο όπως το χτεσινό και δεν έχει πλήρες βιογρασφικό της στο διαδίκτυο με την παρουσίαση της; Κανείς δεν ξέρει… 

Προτεινόμενα Άρθρα