Ένας διαφορετικός ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα από ρα τελευταία παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

Δεν είναι μόνο το πρώτο επίσημο παιχνίδι, είναι και τα δύο δύσκολα ματς με Μπάνβιντ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Υπάρχει ένα ικανοποιητικό δείγμα τριών αναμετρήσεων. Ο ΑΡΗΣ τα κέρδισε και τα τρία πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις. Στ πρώτο ματς ήταν καλός σε άμυνα και επίθεση σε όλο το ματς, στο δεύτερο ήταν σπουδαίος στην άμυνα και στο τρίτο παρά την νωθρή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στα τελευταία 20 λεπτά ήταν αυτός που έπρεπε σε άμυνα και επίθεση.

Δεν είναι μόνο οι νίκες που αφήνουν υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον. Είναι και ο τρόπος με τον οποίο παίζουν οι «κιτρινόμαυροι» στα 40 λεπτά. Ο Δημήτρης Πρίφτης δίνει μεγάλο βάρος στην επίθεση. Υπάρχουν πολλά συστήματα από τα οποία προκύπτει το εύκολο καλάθι. Η συμπεριφορά στην άμυνα βελτιώνεται καθημερινά. Με τον Ηλυσιακό στα πρώτα 20 λεπτά ήταν κάκιστη η αμυντική συμπεριφορά αλλά μόλις έβαλε τις φωνές ο νεαρός τεχνικός στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος πέτυχε κάτω από 25 πόντους,

Στην επίθεση υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές. Βεζένκοφ, Τόμας, Ντιν και Πάσαλιτς θα είναι αυτοί που τραβήξουν το… κουπί. Πλέον υπάρχει και το εύκολο τρίποντο κάτι που ήταν άγνωστο από την αποχώρηση του Αθηναίου και μετά.

Προτεινόμενα Άρθρα