Κινδυνεύει να μείνει… γυμνός

από AllAboutARIS

Τελειώνει ο χρόνος για τον ΑΡΗ

Από την περασμένη Δευτέρα ο ΑΡΗΣ έχει επιδοθεί σε ένα μεταγραφικό κυνήγι, προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, κυρίως μεσοεπιθετικά, μέχρι στιγμής όμως εισπράττει συνεχείς αρνητικές απαντήσεις και κινδυνεύει, εφόσον οι μεταγραφές τελειώνουν σε πέντε μέρες, να μείνει “γυμνός” αγωνιστικά και δίχως πολλές επιλογές, τουλάχιστον ως τον Γενάρη που θα μπορεί να υπολογίζει στους Σανιά και Νλουντούλου.

Μετά τον Σιαλμά που ζητάει τις γνωστές προσωπικές εγγυήσεις από τον Γαλανό, αρνητικές απαντήσεις εισέπραξε ο Δημήτρης Καλαιτζίδης χθες και από τους Φραγκουλάκη και Σφακιανάκη, ενώ αρνητικός φαίνεται ότι είναι και ο Κοιλιάρας.

Αυτό που κάνει εντύπωση για τους τρεις τελευταίους είναι ότι στις συζητήσεις που είχαν με τον 57χρονο τεχνικό, δεν επικαλέστηκαν ως βασικό λόγο άρνησης τους το οικονομικό. Ούτε λίγο ούτε πολύ άφησαν να εννοηθεί ότι είναι τέτοια η κατάσταση στον ΑΡΗ που δεν τους εμπνέει σιγουριά, δεν υπάρχει ηρεμία, δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη διοικητική κατάσταση ενώ σχεδόν επικαλέστηκαν και την άστοχη τοποθέτηση του Γιώργου Γαλανού περί… χαστουκιών. Αυτό που είναι ξεκάθαρο από χθες στον Καλαϊτζίδη είναι ότι διαμορφώνεται ένα αρνητικό κλίμα για τον ΑΡΗ στις τάξεις κυρίως των ελλήνων ποδοσφαιριστών που δεν αποκλείεται να συζητούν και μεταξύ τους. Δηλαδή ότι για αυτούς έφτασε να μην αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό ή επιλογή στην καριέρα τους ακόμη ειδικά όταν πρόκειται για Γ΄ εθνική.

Οι εξελίξεις αυτές είναι πιθανό να στρέψουν το ενδιαφέρον στις διαθέσιμες λύσεις με ξένους παίκτες που έπαιζαν στο ελληνικό πρωτάθλημα ή κάποιους που μπορεί να δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά επειδή δεν υπολογίζονται να μπορούν να το λύσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα