"Μεγάλο κεφάλαιο ο Γκάλης"

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης τοποθετήθηκε για το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, αλλά και τον φετινό ΑΡΗ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης τοποθετήθηκε για το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, αλλά και τον φετινό ΑΡΗ.

Αρχικά για την κούπα του «NickGalisCup» τόνισε:
«Ήταν το πρώτο «NickGalisCup», παίξαμε καλά. Είναι φιλικά παιχνίδια, παίξαμε καλά, χαμηλά την μπάλα και τα κεφαλιά και ήταν ένα φιλικό τουρνουά. Εντάξει η ομάδα δουλεύει, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή και θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα και θέλω να είμαστε ταπεινοί», είπε στον Αρενα για να συνεχίσει

Για την αρνητικότητα που δεν ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο προσέθεσε:
«Είναι κάτι που η αλήθεια είναι που δεν το περιμέναμε. Πιστεύαμε ότι θα πουλήσουμε τα εισιτήρια που χωράει όλο το γήπεδο και είμαστε λίγο πάνω από τα 3,500 χιλιάδες εισιτήρια, πέσαμε λίγο έξω και είναι μέσα στο γενικό κλίμα της κούρασης και της στεναχώριας των φιλάθλων με αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο και περισσότερο στο ποδόσφαιρο και αυτά περνούν και στο μπάσκετ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, υποστηρίζει την ομάδα και πιστεύω πως η πορεία που θα κάνει αν είναι καλή, θα εξαναγκάσει τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο».

Για το ότι πέρασαν πολύ καλά με Γκάλη και Ιωαννίδη δίπλα απάντησε:
«Περάσαμε πολύ ωραία, όλο το γήπεδο όσους ρωτούσα το ευχαριστήθηκαν, θυμόντουσαν τα παλιά και ήταν πολύ όμορφα. Θυμόντουσαν τα δικά τους, το σκορ ήταν 49-41 και ο Νίκος έλεγε εγώ θα έβαζα 40 μόνος μου».

Για το αν πιστεύει ότι είναι έτοιμος ο Γκάλης να μπει να παίξει είπε:
«Θέλει πολύ να παίξει αλλά κάποια στιγμή τα χρόνια έχουν περάσει, ωστόσο νιώθει πάντα αθλητής και είχε την αγωνία για το πώς θα πάει το ματς και μου έλεγε ότι θέλω την μπάλα να πάω να παίξω. Το έχει στο μυαλό του πάντα. Μου λέει μπορώ να παίξω παραπάνω και κάτι θα κάνω».

Για το ότι ο Γκάλης είναι δίπλα τους υπογράμμισε:
«Πολύ μεγάλη κουβέντα που είπε και είναι δύσκολος ο Νίκος στο να πει κάποια πράγματα και είναι τιμή για μας αυτό και έρχεται όλο και πιο πολύ στην ομάδα. Είδατε πως χάρηκε, έρχεται πιο κοντά και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και γι’ αυτό έχει κάνει τόσα πράγματα στη ζωή του. Δεν είναι τυχαίο ότι ξέρει πολύ καλά αυτά που λέει και ξέρει ότι αυτό που κάνει είναι για το καλό του Άρη. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για όλο του μπάσκετ ο Γκάλης. Μπάσκετ μεν, αλλά Άρης. Μας εμπιστεύεται και εμείς τον αγαπάμε, του δείχνουμε την αλήθεια, μας λέει τη γνώμη του και προχωράμε».

Για το αν στεναχωρήθηκε που δεν είδε πολύ κόσμο υποστήριξε:
«Ναι, περίμενε κι’ αυτός περισσότερο κόσμο. Την πρώτη μέρα παραξενεύτηκε και τη δεύτερη μέρα ήταν καλύτερα. Ξέρει πως υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές».

Για το ότι σήμερα είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ:
«Είμαστε ήδη στην Αθήνα όλοι, προπονητές, μέλη του συμβουλίου ο Βενζέκοφ που θα βραβευτεί, το γραφείο τύπου».
Για το τι του είπε ο Γκάλης για τον Βεζένκοφ:
«Είπε ότι είναι πάρα πολύ καλός και έξυπνος και ότι έχει προοπτική για το NBA. Του είπε πως πρέπει να δουλεύεις, να έχεις το κεφάλι σκυμμένο, υπακοή στον προπονητή. Και δίνει συμβουλές σε όλους».

Τέλος ο κ. Αρβανίτης κατέληξε:
«Εύχομαι να κάναμε τον κόσμο του Άρη να χαρεί μέσα στη στεναχώρια του, τα διαρκείας πάνε πάρα πολύ καλά και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Υγεία να έχουμε και να τα πάμε καλά. Κοιτάξτε ότι υπήρχε μια γκρίνια και είναι 35 ευρώ για τέσσερα παιχνίδια. 8,5 ευρώ το παιχνίδι και μένουν 5,5 για την ομάδα. Δεν ήταν πολλά και κάναμε την κίνηση με τον τελικό με το 10ευρω. Του χρόνου θα το ξανά δούμε για να είμαστε πιο ευέλικτοι». 

Προτεινόμενα Άρθρα