«Θα γίνουν μεταγραφές»

από AllAboutARIS

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη τόνισε ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα μετά τη χθεσινή τραγική εμφάνιση των "κίτρινων"

Ο Γιώργος Κικερίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, μίλησε για την ήττα από τον Καμπανιακό και αναφέρθηκε στην ενίσχυση που χρειάζεται ο ΑΡΗ:

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”: 

Για την ήττα από τον Καμπανιακό τόνισε:
«Ήταν το πιο αρνητικό αποτέλεσμα στην ιστορία του Άρη. Εξήγηση δεν υπάρχει και πιστεύω ότι όλο το σήριαλ που υπήρχε το καλοκαίρι, μας έφτασε σ’ αυτό το σημείο να μην μπορούμε να κατασταλάξουμε στο τι να κάνουμε τις τελευταίες φορές. Φαίνεται πως μπερδευτήκαμε. Ναι για τις μεταγραφές μιλάω και πιστεύω ότι αρνητικό ρόλο έπαιξε το θέμα της παράτασης των μεταγραφών για ποδοσφαιριστές για να πάρουμε από τα Λαγυνά και τα Κύμινα και δεν είδα καμία αντίδραση των ανθρώπων. Η ομάδα χτίστηκε πάνω σε κάποιους παίκτες όπως ο Σανιά και δεν μπορέσαμε να τους πάρουμε γιατί ήταν το μπλέξιμο της Β’ και Γ’ κατηγορίας. Ο κ. Καλαϊτζίδης έχτισε την ομάδα πάνω στον Σανιά και αυτή τη στιγμή έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή».

Για το ότι έπαιξε ο Βάσκο Φερνάντες είπε:
«Ναι, αλλά αυτός ήρθε την Τετάρτη και έπαιξε κατευθείαν. Χωρίς να περάσει η φιλοσοφία του προπονητή μας».

Για το ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος υποστήριξε:
«Ο κόσμος του Άρη είναι ο μόνος που έχει δίκιο».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές απάντησε:
«Μεταγραφές θα γίνουν και ο κ. Γαλανός επιμένει να γίνουν και πρέπει να πάρουμε ποδοσφαιριστές και να δένουν στο στυλ της ομάδας. Ο Μπούντιμιρ δεν ταιριάζει στο στυλ της ομάδας, αλλά μπορούμε τελευταία στιγμή να τον πάρουμε. Στο στυλ της ομάδας και δεν θέλω να μειώσω τον ποδοσφαιριστή. Η ομάδα παίζει από χαμηλά, ενώ ο Μπούντιμιρ με το κεφάλι. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε στο παιχνίδι αυτό της κατηγορίας και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Για μένα είναι καλύτερα που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα τώρα».

Για το πώς ήταν οι ποδοσφαιριστές μετά την ήττα υπογράμμισε:
«Δεν ήμουν εγώ και ήμουν στην Καστοριά. Την προηγούμενη αγωνιστική ήμουν στον Καμπανιακό ο οποίος δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Δεν έφτασε στον αντίπαλο. Η ενδεκάδα ήταν η ίδια και τι αποδεικνύεται; Ότι οι ομάδες κόντρα στον Άρη θα πιάνουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων. Θα έχουν οχτώ κίτρινες όπως χθες και οι διαιτητές δεν πρέπει να βλέπουν τον Άρη σαν μικρή ομάδα. Το πέναλτι ήταν πέναλτι και θα μπορούσε να αποφύγει την αποβολή του Καρατζιοβαλή γιατί πίσω υπήρχαν άλλοι τέσσερις».

Για το πώς ξεκίνησε ο Καρατζιοβαλής και το πώς εξηγείται:
«Η ομάδα θα πορευτεί μ’ αυτούς τερματοφύλακες. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι βασικός, γιατί έχει και την εμπειρία».

Για το αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις προσέθεσε:
«Πιστεύω πως ναι. Έγινε συζήτηση του προπονητή μας με τον κ. Γαλανό. Ο Γαλανός λέει πάντα πως πρέπει να γίνουν μεταγραφές. Πρέπει να προσέξουμε και να μην παίρνουμε ποδοσφαιριστές όπως τα προηγούμενα χρόνια ότι να ναι. Να παίρνουμε κάτι σημαντικό που θα τον έχουμε και για του χρόνου. Αυτό μπορεί να μας βγει και σε λάθος. Θέμα είναι να χτίσουμε την ομάδα για του χρόνου. Επιλέξαμε τον 28χρονο Φερνάντες και δεν επιλέξαμε έναν 34χρονο για την άμυνα. Δεν θέλω να μειώσω την επιλογή του Άρη. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε και για το μετά; Μπορεί να το πληρώσουμε και δεν ξέρουμε ακόμη».

Τέλος κατέληξε:
«Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή και θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι θα δει έναν άλλον Άρη σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Συνεργάστηκα πολλά χρόνια στη Βέροια με τον Καλαϊτζίδη».

Προτεινόμενα Άρθρα