Μνημόνιο και εκκαθάριση στο προσκήνιο

από AllAboutARIS

Πολλή δουλειά περιμένει από σήμερα τον Γιώργο Γαλανό.

Και τώρα δουλειά και έργα. Μετά την αποχώρηση του Χάρη Παπαγεωργίου από την θέση του Προέδρου του Α.Σ ο Γιώργος Γαλανός και οι συνεργάτες του, σηκώνουν μανίκια από σήμερα, θέτουν προτεραιότητες και βάζουν μπρος μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που έχουν καθυστερήσεις και ζητούν άμεσα λύση. Αλλωστε μια από τις διαφωνίες των δυο πλευρών ήταν ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος κωλυσιεργούσε σε σημαντικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα θέματα.
Πρώτο και καλύτερο το περίφημο μνημόνιο. Από τη στιγμή που αυτό που είχε προτείνει ο ερασιτέχνης επί Παπαγεωργίου απορρίφθηκε από την πλευρά Γαλανού μέσα στην εβδομάδα θα είναι έτοιμο το νέο κείμενο που θα διέπει τις σχέσεις των δυο πλευρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα δοθούν οι αρμοδιότητες που θέλει ο Γαλανός στη σύναψη εμπορικών συμφωνιών ενώ στο ζήτημα της κατανομής των εσόδων, δεν θα ισχύσει σίγουρα το 60-40 αλλά πιθανότατα ένα 90-10%. Όσον αφορά το ζήτημα του ελέγχου από μέρους του ερασιτέχνη αυτός θα διενεργείται από μια επιτροπή που θα ορίσει ο Α.Σ.

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Πρώτο-πρώτο στην ατζέντα του Γαλανού είναι και η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ. Ήδη το θέμα έχει καθυστερήσει και από τη στιγμή που ο Γαλανός έχει δεσμευτεί για τους εκκαθαριστές, η επόμενη κίνηση είναι να συγκληθεί η Γ.Σ των μετόχων που θα ψηφίσει τη λύση της εταιρίας και τη θέση αυτής σε εκκαθάριση, ορίζοντας και τους δυο εκκαθαριστές.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ
Σκοπός της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Εθνικό Αγιονερίου να έχει βρει τηλεοπτική στέγη. Η θέληση της NOVA είναι δεδομένη μένει να κλειστεί μέσα στην εβδομάδα το καθοριστικό ραντεβού.

Προτεινόμενα Άρθρα