Το fair play της χρονιάς

από AllAboutARIS

Η κίνηση του Γιάννη Χλωρού αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που σημαίνει fair play.

Το fair play και το πότε και πώς εφαρμόζεται έχει παρεξηγηθεί υπερβολικά. Ο Γιάννης Χλωρός, που αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ 2 με τη Νέα Ιωνία, παρέδωσε σήμερα μαθήματα fair play, σε μία κίνηση που θα συζητηθεί.

Στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό κι ενώ ο Καραχάλιος τον έβγαλε μόνο του σε κενή εστία, ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Σηφάκης, ήταν πεσμένος στο έδαφος από σφοδρή σύγκρουση με παίκτη της Νέας Ιωνίας. Ο Χλωρός, που θα μπορούσε κάλλιστα να σκοράρει σε κενή εστία, την έβγαλε επιδεικτικά άουτ.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, ενώ δέχτηκε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους του. Η φάση αυτή συνέβη στο 63’ κι ενώ η Νέα Ιωνία ήταν ήδη μπροστά με 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Σχολιάζοντας την κίνηση του Χλωρού, ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, είπε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν παίκτη που ομορφαίνει την κατηγορία μας όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό

Το γιατί; Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακά μας Σηφάκη, ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και ο Γιάννης, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, έριξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ! Μπράβο Γιάννη! Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια! Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίσεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς, αλλά και σε μεγαλύτερους».

Προτεινόμενα Άρθρα