"Πρόβα για την Τετάρτη"

από AllAboutARIS

O Bεζένκοφ σκέφτεται περισσότερο τον… Ηλυσιακό και όχι την πρωτιά στο τουρνουά

Για την πρώτη θέση του τουρνουά, το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί, αλλά και τον τίτλο του MVP, μίλησε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, μετά τη λήξη του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο νεαρός φόργουορντ, δήλωσε:

“Και η χθεσινή και η σημερινή ήταν σπουδαίες νίκες, όμως ήταν σε φιλικό επίπεδο. Δεν είχαμε το άγχος να κερδίσουμε, γιατί είμασταν το αουτσάιντερ. Περισσότερο ήταν πρόβα για το παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο είναι σημαντικό, γιατί είμαστε το φαβορί και πρέπει να κερδίσουμε. Οσον αφορά το βραβείο του MVP, με κάνει χαρούμενο. Ειναι ομαδική δουλειά, γιατί με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση κα ο κόσμος που ήρθε να στηρίξει το τουρνουά. Ηταν ομαδική δουλειά”.

Για τον αν η ομάδα είναι έτοιμη για το παιχνίδι Κυπέλλου:

“Πιστεύω είμαστε αρκετά έτοιμοι, αλλά θα δούμε τα λάθη μας, γιατί κάναμε αρκετά και στα δύο παιχνίδια. Κρατάμε την καλή άμυνα που παίξαμε, συνεχίζουμε τη δουλειά και βήμα-βήμα θα πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και πρέπει”.

Για τον αν είναι “παγίδα” η πρώη θέση:

“Φυσικά και μπορεί ν` αποδειχθεί παγίδα, γιατί έχουμε δει ομάδες να κερδίζουν τουρνουά και να αποκλείονται από επίσημες διοργανώσεις. Εμείς πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και για το ματς της Τετάρτης, αλλά και γενικότερα. Θα δουλέψουμε στα λάθη μας και πιστεύω όλα να πάνε καλά”

Προτεινόμενα Άρθρα