LIVE: Καμπανιακός-ΑΡΗΣ 3-0 (Τελικό)

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS βρέθηκε στο «Καυτανζόγλειο» και σας μετέφερε όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση των «κίτρινων» με την ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη.

Το δεύτερο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Φούμπολ Λιγκ 2 δίνει σήμερα ο ΑΡΗΣ στο «Καυταντζόγλειο» κόντρα στον Καμπανιακό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και το AllAboutARIS θα μεταφέρει σε ζωντανό χρόνο την εξέλιξη του και όχι μόνο…

92΄ Τέλος της αναμέτρησης. Τραγική εμφάνιση από  τους “κίτρινους”, η οποίοι γνώρισαν πολύ βαριά ήττα από τον Καμπανιακό.

91΄ 3-0. Ο Προβατίδης περνά δύο παίκτες της άμυνας του ΑΡΗ, περνά και τον Μπαϊμάκη και κάνει εύκολα το 3-0.

85΄ Ωραία κάθετη πάσα του Χιντασέλι στον Ντούνγκα, με τον τελευταίο να καθυστερεί πάρα πολύ να σουτάρει, με αποτέλεσμα το σουτ του να κόβεται από αμυντικό του Καμπανιακού.

80΄ Σουτ του Φερνάντες μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού μπλόκαρε εύκολα.

74΄ Εκτέλεση φάουλ για τον ΑΡΗ από αριστερά, ο Φερνάντες κάνει την προβολή, η μπάλα στην αγκαλιά του Κηπουρού.

69΄ Κόκκινη κάρτα για τον Καμπανιακό. Ο Παπαζής δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σταυρόπουλο. Με δέκα παίκτες η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη

64΄ Αλλαγή για τον ΑΡΗ. Ο Χιντασέλι πέρασε στη θέση του Καπνίδη.

61΄ Ο ΑΡΗΣ δεν έχει καταφέρει να απειλήσει την αντίπαλη εστία, με τους παίκτες του να κάνουν συνεχόμενα λάθη και να προσπαθούν να βρουν τον Καπνίδη με μεγάλες μπαλιές.

58΄ Ο Γκόλιας τρώει φθηνή ντρίμπλα από τον Κουντουρά, του οποίου το σουτ περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Μπαϊμάκη.

50΄ Η διάταξη του ΑΡΗ έχει αλλάξει. Πλέον αγωνίζεται με τρεις αμυντικούς και τους Ντούνγκα και Λιόλιο στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα πιο προωθημένους.

48` 2-0. Ο Υψηλός ευστόχησε για δεύτερη φορά και έκανε το 2-0 για τον Καμπανιακό

47` Νέο πέναλτυ για τον Καμπανιακό, μετά από μαρκάρισμα του Γκόλια

46` Εναρξη Β` ημιχρόνου

45` Λήξη Ημιχρόνου

44` Nέα ευκαιρία για τον Καμπανιακό. Ο Υψηλός, που έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στον ΑΡΗ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πριν… οπλίσει ανακόπηκε από τάκλιν του Νούνγκα(!)

38` Αλλαγή για τον ΑΡΗ. Ντούνγκα στη θέση του Ψυχογιού, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας

35` Σωτήρια επέμβαση του Μπαϊμάκη. Ο πορτιέρο του ΑΡΗ αποσώβησε σουτ του Χρήστου από το ύψος του πέναλτυ, μπλοκάροντας με τη δεύτερη. Κοντά στο δεύτερο γκολ ο Καμπανιακός.

34` Απευθείας φάουλ του Λεμονή, από τα δεξιά όπως επιτίθεται ο ΑΡΗΣ, απέκρουσε με γροθιές ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού

33` Ο Καλαϊτζίδης σήκωσε για προθέρμανση τους Χιντασέλι και Γκίνο

32` Ανορθόδοξος ο τρόπος παιχνιδιού του ΑΡΗ. Η απουσία δημιουργικού μέσου αναγκάζει τον Φερνάντεζ να κάνει παιχνίδι από την άμυνα, με αποτέλεσμα οι περισσότερες μπαλιές ν ανακόπτονται εύκολα από τους αμυντικούς των τυπικά γηπεδούχων.

28΄ Φάουλ σε καλή θέση για τον ΑΡΗ, ο Σουνάς όμως γεμίζει όμως αντί να σουτάρει απευθείας, και η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη.

24΄ Αψυχο σουτ του Καπνίδη μέσα την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Κηπουρού.

22΄ 1-0. Ο Υψηλός νίκησε τον Μπαϊμάκη και άνοιξε το σκορ.

20΄ Ο Μπαϊμάκης στη θέση του Ρένια. Με δέκα παίκτες ο ΑΡΗΣ.

19΄ Μοιραίο λάθος του Γιαννίτση, ο οποίος έχασε τη μπάλα στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο επιθετικός του Καμπανιακού να κλέψει τη μπάλα και να ανατραπεί στην περιοχή από τον Καρατζιοβαλή. Ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και δόθηκε πέναλτι στον Καμπανιακό.

16΄ Σέντρα του Λιόλιου, ο Ρένια αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κηπουρού.

14΄ Ακόμα μια φάση για τον Καμπανιακό. Ο Αντωνιάδης μετά από σέντρα από τα αριστερά, επιχείρησε γυριστό σουτ, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καρατζιοβαλή.

12΄ Πρώτη φάση για τον Καμπανιακό. Καλή εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Χρήστου πήγε να μπει στη φάση, όμως προβολή αμυντικού τυ ΑΡΗ έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

*Διαθέσιμο στην κατηγορία Yellow TV το βίντεο εισόδου των δύο ομάδων στο γήπεδο.

8΄ Ο ΑΡΗΣ έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο μέχρι στιγμής οι παίκτες του έχουν υποπέσει σε αρκετά λάθη, κυρίως στις μεταβιβάσεις.

5΄ Πρώτο σουτ στο παιχνίδι για τον ΑΡΗ. Ο Καπνίδης κέρδισε όμορφα διεκδικίσιμη μπάλα στο κέντρο, έτρεξε κάποια μέτρα, το σουτ του όμως ήταν αδύναμο και πέρασε αρκετά άουτ

4΄ Λάθος του Λεμονή στο χώρο του κέντρου ο Καμπανιακός επιχείρησε να βγει στην αντεπίθεση, όμως ο Φερνάντες με καίρια επέμβαση απομάκρυνε τη μπάλα.

16.30 Εναρξη του παιχνιδιού με τον ΑΡΗ να έχει τη σέντρα.

*Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κρητικός από την ΕΠΣ Θεσσαλίας θα “σφυρίξει” το παιχνίδι με βοηθούς τον Ζάχο Θωμά από την ΕΠΣ Λάρισας και τον Κωνσταντίνο Γκαρέλη από την ίδια ΕΠΣ. 

16.28 Ολα έτοιμα για την έναρξη του παιχνιδιού.

16.24 Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ έφτασαν στο γήπεδο εδώ και λίγη ώρα και έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους.

16.15 Ολοκλήρωσαν τα ζέσταμά τους και οι παίκτες του Καμπανιακού.

16.12 Οι παίκτες του ΑΡΗ αποχώρησαν για τα αποδυτήρια

*Η επτά που συμπληρώνουν την αποστολή της ομάδας του Λεωνίδα Υφαντίδη είναι οι: Προβατίδης, Γερόπουλος, Γαβανάς, Παππάς, Τζεβελέκης, Αποστολίδης, Βάσσος

*Στην ενδεκάδα του Καμπανιακού βρίσκονται οι: Κηπουρός, Παπαζής, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου, Κουντουράς και Πόπτσης. 

*Στον πάγκο για τους “κίτρινους” είναι οι: Ντούνγκα, Χιντασέλι, Γκίνο, Μπαϊμάκης, Λιόνης, Συμεωνίδης, Μαζουλοξής

*H ενδεκάδα του ΑΡΗ αποτελείται από τους: Καρατζιοβαλή, Ψυχογιό, Λιόλιο, Φερνάντες, Γιαννίτση, Γκόλια, Λεμονή, Σταυρόπουλο, Σουνά, Καπνίδη και Ρένια

15.52 Οι παίκτες του Καμπανιακού ξεκίνησαν κι αυτοί την προθέρμανση τους.

15.40 Οι παίκτες του ΑΡΗ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα

Προτεινόμενα Άρθρα