Αγωγή στον Στεφανίδη

από AllAboutARIS

Του ζητούν χρήματα που τους είχε υποσχεθεί ότι θα τους πληρώσει από τα λεφτά της μεταγραφής του Διούδη και δεν το έκανε. Με μηνύσεις θα απαντήσει ο πρώην Πρόεδρος του ΑΡΗ.

Μηνύσεων συνέχεια αλλά αυτή τη φορά όχι από τον… συνήθη ύποπτο Λάμπρο Σκόρδα. Η ARENA PRESS αποκαλύπτει ότι πέντε πρώην παίκτες του ΑΡΗ και οι 2 εκπρόσωποί τους κινούνται νομικά εναντίον του πρώην Προέδρου κ. Στεφανίδη και ζητούν με ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται σήμερα την συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών του γιατί ενώ τους είχε υποσχεθεί να πληρωθούν από τα χρήματα της μεταγραφής του Διούδη κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη!

Οι παίκτες είναι οι Διούδης, Κουσίδης, Μπουγαίδης, Βλάχος και Κοτσαρίδης και οι εκπρόσωποί τους οι  κ.κ. Τοπίδης, Καρασσαβίδης. Από την πλευρά του ο πρώην Πρόεδρος σημειώνει καταρχήν ότι σήμερα θα καταθέσει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι τα χρήματα από την μεταγραφή του παίκτη διατέθηκαν όλα σε ανάγκες της ΠΑΕ και είναι καταγεγραμμένα όλα στο λογιστήριο της ΠΑΕ! Παράλληλα τονίζει από την πλευρά ότι του προκαλεί εντύπωση πως οι παίκτες και οι μάνατζέρ τους δεν πήγαν να αξιώσουν τα χρήματα από αυτούς με τους οποίους υπέγραψαν συμβόλαια ( τις περσινές διοικήσεις) και οι οποίοι τους έδωσαν εκχωρήσεις τηλεοπτικών που αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσαν να καλύψουν τα οφειλόμενα.

Προτεινόμενα Άρθρα