«Χλωμός» στην επίθεση

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση και η νίκη επί της Καστοριάς δεν μπορεί να μακιγιάρει το εμφανές πρόβλημα.

Ο ΑΡΗΣ έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές παικτών που αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα ως την άλλη Παρασκευή 19 του μήνα. Οι επιλογές είναι πλέον μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και από τη στιγμή που υπάρχει σημαντική διαφορά με τον Σιαλμά, το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΑΡΗ ως τον Γενάρη που θα έχει πάλι δικαίωμα να κάνει προσθήκες εντοπίζεται στην επίθεση όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Καστοριά.

Για τον Πόι ο Καλαιτζίδης δεν «ψήνεται», το ίδιο και για τον Μπούντιμιρ που ήθελε να φέρει ο Σκόρδας και αν τυχόν δεν καταφέρει να κλείσει ούτε τον Γκουέλα θα την βγάλει με τους Ρένια, Καπνίδη και αλλαγή τον άπειρο Ντούγκα. Χωρίς δηλαδή ούτε έναν έμπειρο ξένο ή έλληνα επιθετικό κάτι που αν μη τι άλλο συνιστά ρίσκο. Γιατί δεν φτάνει μόνο να φτάνει η μπάλα στην επίθεση, πρέπει κάποιος να την βάζει στο πλεκτό. Χθες ήταν οι στημένες φάσεις που έβγαλαν τον ΑΡΗ από τη δύσκολη θέση. Δεν μπορείς όμως να ποντάρεις μόνο στα στημένα.

Όταν μάλιστα η μπάλα φθάνει με ορθόδοξο τρόπο στην αντίπαλη περιοχή και η δουλειά χαλάει στα τελευταία μέτρα είναι λογικό να σκεφτεί κανείς ότι μια λύση θα μπορούσε να δοθεί με την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού.

Προτεινόμενα Άρθρα