Πρώτη εικόνα θετική

από AllAboutARIS

Ικανοποίηση από την απόδοση των παικτών του ΑΡΗ στο ματς της πρεμιέρας με την Καστοριά.

ΜΠΑΙΜΑΚΗΣ:
Αν και δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου έδειξε σε κάποια σημεία ότι του λείπει ακόμη η αυτοπεποίθηση αφού ήταν το πρώτο του παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο. Στη φάση του γκολ ήταν εκτός θέσης και τον κρέμασε ο Σπανός ενώ γενικά έδειξε πως του λείπει ο ρυθμός. 

ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 
Με αστείρευτες δυνάμεις κάλυψε όλη την πλευρά και προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες με τους Σταυρόπουλο και Ρένια στην πλευρά του. Στοιχείο που πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του οι σέντρες του που σχεδόν καμία δεν βρήκε στόχο.

ΛΙΟΛΙΟΣ:
Ο αριστερός μπακ του Αρη εξελίχθηκε σε έναν από τους πρωταγωνιστές της νίκης αφού από δυο δικά του χτυπήματα ο Γκόλιας πέτυχε ισάριθμα γκολ. Ανέλαβε πολλά στημένα και ήταν σταθερός σε όλο το 90λεπτο.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ:
Ξεχώριζε στην άμυνα αφού είναι από τους πλέον έμπειρους και έβγαλε δίχως προβλήματα το παιχνίδι. Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις κινήσεις του και σιγουριά στις μεταβιβάσεις του έκανε μια καλή αρχή.

ΓΚΟΛΙΑΣ:
Τον μάθαμε πέρσι αμυντικό χαφ, χθες τον είδαμε στόπερ. Και μάλιστα στόπερ που σκοράρει αφού με δυο καλές τοποθετήσεις στην αντίπαλη άμυνα… καθάρισε το ματς. Εξαιρετική παρουσία, άνετο στυλ, από τους πρωταγωνιστές του Αρη σε άμυνα και επίθεση.

ΛΕΜΟΝΗΣ:
Άκρως ενθαρρυντικό ντεμπούτο για τον 19χρονο χαφ που έπαιξε με περίσσιο πάθος και ήταν σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του. Μέχρι το 60΄ ήταν αυτός που έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα.

ΝΤΟΥΓΚΑ:
Ηταν εμφανώς τρακαρισμένος αφού αγωνιζόταν για πρώτη φορά σε ένα γήπεδο με τόσο κόσμο. Ο Καλαιτζίδης τον έβαλε αριστερά στην επίθεση όπου προσπάθησε αλλά οι περισσότερες ενέργειές του ήταν ημιτελείς.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:
Η πολύμηνη αποχή τον έχει επηρεάσει αφού τώρα αρχίσει να ξαναβρίσκει τα πατήματά του. Φέτος θα τον δούμε σε ένα διαφορετικό ρόλο, όχι να τρέχει την γραμμή αλλά να παίζει κοντά στους επιθετικούς και να βγάζει συνεργασίας όπως προσπάθησε να κάνει αρκετές φορές χθες.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ:
Πολύ και πολύπλευρη δουλειά από τον Καπνίδη. Όχι τόσο εντός της περιοχής αλλά εκτός αφού τραβιόταν συχνά προς τα αριστερά και μοίρασε ασίστ. Είχε δυο περιπτώσεις, μια στο πρώτο ημίχρονο και μια στην επανάληψη να σκοράρει κιόλας. 

ΡΕΝΙΑ: 
Δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση δηλαδή στα δεξιά της επίθεσης, αγωνίστηκε στην επίθεση ως δεύτερος επιθετικός αλλά κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δεν ήταν κακός αλλά έδειξε ότι θέλει δουλειά για να μάθει τη θέση και να φανεί απειλητικός.

ΣΟΥΝΑΣ: 
Αρχηγός όνομα και πράγμα. Αν και έπαιξε αναγκαστικά χθες αμυντικό χαφ ήταν η αρχή, η μέση και το τέλος του Αρη. Όλες οι μπάλες σχεδόν περνούσαν από τα πόδια του και ο ρυθμός άλλαζε ανάλογα με τις δυνάμεις του. Φέτος έχει την ευκαιρία να πάρει την ομάδα πάνω του.

ΑΛΛΑΓΕΣ 
ΛΙΟΝΗΣ: 
Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο αντί του Ρένια και αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα