Του… κεφαλιού τους

από AllAboutARIS

Γιαννίτσης και Γκόλιας οι σκόρερς στην πρώτη φετινή νίκη των “κίτρινων”.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, μόνο που για τον ΑΡΗ το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα της Γ` εθνικής ήταν εύκολο. Οι “κίτρινοι” επικράτησαν σχετικά άνετα της Καστοριάς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με 3-1, παίρνοντας κυρίως τρίποντο ψυχολογίας, ενόψει της συνέχειας της δύσκολης σεζόν.

Γκολ με το καλημέρα

Ο ΑΡΗΣ έψαξε από νωρίς το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα και αυτό ήρθε μόλις στο 5` λεπτό. Ο Σουνάς εκτέλεσε το φάουλ και ο Γιαννίτσης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, διώχνοντας το άγχος από τα πόδια τους. Τρία λεπτά αργότερα ο Λιόλιος απείλησε μέσα από την περιοχή, ο Τσοτουλίδης όμως έστω και σε δεύτερο χρόνο απομάκρυνε.

Του… κεφαλιού του και ο Γκόλιας

Ο ΑΡΗΣ διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα και στο 53` κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, πάλι από στημένη φάση. Ο Λιόλιος στο 52` γέμισε με φάουλ μέσα στην περιοχή και ο Γκόλιας δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να σκοράρει για το 2-0, βάζοντας τον ΑΡΗ σε θέση οδηγού. Ο Καρδιτσιώτης μεσοαμυντικός… χτύπησε ξανά εννιά λεπτά αργότερα, σκοράροντας πάλι με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Λιόλιου, ο οποίος μέτρησε την δεύτερη ασίστ του.

Το γκολ (και τι γκολ) της τιμής για την Καστοριά

Η Καστοριά κατά διαστήματα πίεζε έδειχνε όμως να έχει παραδώσει τα όπλα, μέχρι το 76` Ο Σπανός έκανε τη σέντρα, ο Μπαϊμάκης διάβασε λάθος την φάση και ο αριστερός μπακ των “γουναράδων” πέτυχε ένα όμορφο αλλά τυχερό γκολ, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Ντούγκα, Γκόλιας, Ρένια (82` Λιόνης), Λεμονής, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Πασχάλης Δημητρίου): Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Σπανός, Σουμέλας, Αθανασιάδης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Καλαϊτζίδης (83` Παπαδόπουλος), Τσαμασλίδης (77` Γεωργιάδης), Σαπανίδης, Νταμζί (70` Μπορόζης)