Η αρχή του Γολγοθά, αλλά και της αναγέννησης

από AllAboutARIS

Πρεμιέρα για τους "κίτρινους` στο δύσκολο μονοπάτι της Γ` εθνικής

“Ο λόγος που πέφτουμε κάτω, είναι για να σηκωθούμε ξανά” λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό θέλει να εφαρμοσεί ο ΑΡΗΣ από σήμερα.

Στις 17:00 οι “κίτρινοι” κάνουν πρεμιέρα στην Γ` εθνική κόντρα στην Καστοριά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, μπαίνοντας στο δύσκολο μονομάτι της αναγέννησης και της επιστροφής τους στην φυσική τους θέση, την Σούπερ Λιγκ. 

Μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι και μόλις ένα φιλικό, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη θέλει να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν, ελπίζοντας πως στην προσπάθεια της, θα έχει και την δυναμική συμπαράσταση του κόσμου, 

Με… 17άδα

Ο 57χρονος τεχνικός δεν ξεκινάει όπως ακριβώς θα ήθελε στον πάγκο της ομάδας, αφού για το σημερινό παιχνίδι δεν συμπληρώνει ούτε 18άδα. Η απουσία κάποιων παικτών για διάφορους λόγους, τον αναγκάζει να παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεση του, πιστεύοντας στους παίκτες του, όπως έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές. 

Η αποστολή: Μπαϊμάκης, Ιακωβίδης, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Συμεωνίδης.

Χωρίς τους Ισπανούς

Από την άλλη η Καστοριά δεν θα φανταζόταν χειρότερο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, από άποψη αντιπάλου, δεν θα έρθει όμως για… τουρισμό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Πασχάλης Δημητρίου δεν υπολογίζει στους τρεις νεοαποκτηθέντες Ισπανούς, Καρντόζο, Σάντσες και Χιμένες, καθώς τα δελτία τους δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.

Η αποστολή: Κοκκινίδης, Σουμέλας, Αθανασιάδης, Μπαϊρακτάρης, Σαββαϊδης, Μπορόζης, Παπαδόπουλος, Τσόπρας, Γανόλης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Καλαϊτζίδης, Σαπανίδης, Τσαμασλίδης, Ντάμζι, Καραθάνας, Μηλιάτης, Γεωργιάδης, Φράγκος, Τούλιος και Δημητριάδης.

Προτεινόμενα Άρθρα