Διαδικτυακά το φιλικό με Λουκόιλ

από AllAboutARIS

Μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα του Livemedia θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του ΑΡΗ ορισμένα «κομμάτια» από το σημερινό φιλικό με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Μία γεύση της νέας ομάδας που «χτίζεται» μπορούν να πάρουν οι οπαδοί των «κίτρινων» μέσω τα διαδικτυακής μετάδοσης αποσπασμάτων του φιλικού του ΑΡΗ με τη Λουκόλ Ακαντέμικ, που θα γίνει σήμερα στις 17:30 κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Ο ΑΡΗΣ θα δώσει σήμερα (13/9) το τρίτο φιλικό παιχνίδι του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Στις 17:30 θα αντιμετωπίσει στο «Nick Galis Hall» τη Λουκόιλ Ακαντέμικ, σε αγώνα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ορισμένα «κομμάτια» του αγώνα μέσω της Livemedia, με την οποία συνεργάζεται πλέον η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Το link στο οποίο θα μπορούν να μπουν για να δουν ορισμένα σημεία του σημερινού φιλικού είναι το παρακάτω:

http://www.livemedia.gr/album/12990».

Το Livemedia.gr είχε καλύψει κατ’ αποκλειστικότητα πριν μερικούς μήνες τις εκδηλώσεις στο «Nick Galis Hall» και το Λευκό Πύργο για τον εορτασμό των 100 χρόνων του συλλόγου.

Προτεινόμενα Άρθρα