Πάει για το μπαμ με Λάζαρ

από AllAboutARIS

Σούπερ πρόταση σε Λάζαρ που είναι κοντά στο να την αποδεχθεί. Σταντ μπαι σε περίπτωση άρνησης ο Μαρσέλο Γκοιανίρα.

Το ΟΚ για το οικονομικό από τον Γιώργο Γαλανό υπάρχει. Αυτό που απομένει πλέον είναι να ανάψει το πράσινο φως και ο Δημήτρης Καλαιτζίδης ώστε να ολοκληρωθούν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Αρη, που αφορούν ως επί το πλείστον τους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Λύσεις υπάρχουν και σχεδόν με όλους προφορική συμφωνία στο οικονομικό. Υπάρχει όμως μια σημαντική παράμετρος. Ο αριθμός των ξένων που μπορεί να έχει ο ΑΡΗΣ στη Γ΄ Εθνική και η εκκρεμούσα απόφαση για τους Σανιά και Νλουντούλου. Το πιο πιθανό πάντως είναι να αποκτηθούν αυτοί που θέλει ο Καλαιτζίδης και ας ξεπεραστεί ο αριθμός των τεσσάρων που μπορούν να αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι.

Το μεγάλο στοίχημα όμως για τον Γαλανό είναι η απόκτηση του Κοστίν Λάζαρ που θα δώσει τεράστια ώθηση και στα διαρκείας. Οι κίτρινοι επανήρθαν χθες ξανά για τον ρουμάνο, κατέθεσαν μια εντυπωσιακή για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής πρόταση και είναι πολύ κοντά στον να πείσουν τον 33χρονο να υπογράψει. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δηλαδή δεν έχει κάποια καλύτερη πρόταση τότε σήμερα είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί κιόλας και να δώσει τεράστια ώθηση στα εισιτήρια διαρκείας.

Αν ναυαγήσει του ρουμάνου οι κίτρινοι θα κινηθούν για την απόκτηση του Μαρσέλο Γκοιανίρα της Καλλονής. Με τον 34χρονο βραζιλιάνο υπήρξε ήδη επαφή, είναι θετικός και περιμένει ειδοποίηση να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα