Επανεμφάνιση Λούις Ολιβερ;

από AllAboutARIS

Συναντήθηκε μαζί του στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Α.Σ Χάρης Παπαγεωργίου σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Μετροσπορ.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport εμφανίζει σήμερα τον Ισπανό επιχειρηματία Λούις Ολιβερ Σιέρα να ενδιαφέρεται για τον ΑΡΗ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Ισπανός επιχειρηματίας συναντήθηκε στην Αθήνα συνοδευόμενος από ένα συναιτέρο του με τον Χάρη Παπαγεωργίου στον οποίο ανέλυσε το πλάνο του. Οπως αναφέρεται δεσμεύτηκε με εγγυητική επιστολή ύψους 4εκ ευρω και διαθέτει φέτος 1,5 ευρώ με σκοπο να τα μετοχοποιήσει όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ.

Το όνομα του Λουίς Ολιβερ είναι γνωστό αφού πριν από έξι μήνες είχε επιχειρήσει να αγοράσει την Λάρισα παίρνοντας το χρήσμα μέσα από τη Γ.Σ. Στην κρίσιμη στιγμή όμως δεν εμφάνισε τις εγγυητικές επιστολές που είχε υποσχεθεί με συνέπεια να αποχωρήσει κακήν κακώς. Το ερωτηματικό είναι γιατί δεν εκδήλωσε το ενδιαφέρον του από τις προηγούμενες μέρες όταν ο ερασιτέχνης είχε δώσει διορία μέχρι την Δευτέρα και εμφανίζεται τώρα.
Εδώ σας παραθέτουμε τα δημοσιεύματα από τον τύπο της Λάρισας την εποχή που ενδιαφέρθηκε για την ΑΕΛ ο Ολιβερ για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας: http://arenalarissa.gr/archives/111701

Προτεινόμενα Άρθρα