«Τσεκάρουν» τον Χιντασέλι

από AllAboutARIS

Ένας ακόμη νεαρός που εξετάζεται δεν αποκλείεται να αποκτηθεί είναι ο 20χρονος Χιντασέλι.

Ένα ακόμη όνομα που τις τελευταίες ώρες έχει προστεθεί στην μεταγραφική λίστα των «κιτρινόμαυρων» είναι αυτό του Αλέξανδρου Χιντασέλι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου 1994, έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Δόξα  Δράμας και αποτέλεσε έναν από τους νεαρούς που προώθησε ο Μάκης Κατσαβάκης κατά την παρουσία του στους «Μαυραετούς».

Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στα τμήματα υποδομής της Δόξας Δράμας. Σε ηλικία 12 χρονών το 2006 αγωνιζόταν με τις Ελπίδες Δράμας μέχρι το 2010 που άρχισε να αγωνίζεται για ένα χρόνο στον Πλατανιά Δράμας. Το 2011 επέστρεψε στην Δόξα Δράμας ενώ τον Μάιο του 2012 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο για 3 χρόνια. Αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ, ενώ αρκετές φορές χρησιμοποιείται και στο άλλο άκρο της επίθεσης. Διακρίνεται για την ταχύτητά του και το μεγάλο του προσόν είναι στις προσωπικές μονομαχίες.

Τόσο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης όσο και ο Γιώργος Κυκερίδης δείχνουν να εκτιμούν την προοπτική που έχει και ενδέχεται να ανάψουν πράσινο φως για την απόκτησή του.

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα: dramagoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα