Με το ζόρι ενδεκάδα

από AllAboutARIS

Πολλά τα προβλήματα του Δημήτρη Καλαιτζίδη για την πρεμιέρα, χωρίς νέες μεταγραφές, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής του Γκίνο και με τιμωρημένο τον Καρατζιοβαλή.

Η απόρριψη εκ μέρους της ΕΠΟ για αναβολή των δυο πρώτων αγώνων του ΑΡΗ με την σε συνδυασμό με την παράταση στις άδειες των αθλητικών εγκαταστάσεων, οδηγεί αναγκαστικά τους κίτρινους την Κυριακή στην πρεμιέρα κόντρα στην Καστοριά. Δυστυχώς όμως όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ειδικά αν σήμερα η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών απορρίψει και το αίτημα για έκδοση δελτίων στους Σανιά και Νλουντούλου. Ο Καλαιτζίδης κοντεύει να μην έχει καλά-καλά ούτε ενδεκάδα να παρατάξει αφού ακόμη και αν κλείσουν άμεσα κάποιοι παίκτες θεωρείται βέβαιο ότι δεν προλαβαίνουν να αγωνιστούν την Κυριακή.

Σαν να μην του έφταναν αυτά, ο προπονητής του ΑΡΗ πληροφορήθηκες χθες ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Γκίνο του οποίου η άδεια παραμονής έχει λήξει και δεν προλαβαίνει να βγάλει καινούργια ενώ ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής κουβαλάει τιμωρία από την περσινή σεζόν και δεν υπολογίζεται ούτε αυτός. Ποιοι μένουν; Συνολικά 13-14 παίκτες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι «μικροί» Μαζουλουξής και Ντούγκα.

Προτεινόμενα Άρθρα