Τώρα οι έμπειροι

από AllAboutARIS

Κορυφώνονται οι επαφές για την απόκτηση των έμπειρων παικτών που έχει ζητήσει ο Καλαιτζιδης.

Σε μεταγραφικό αναβρασμό βρίσκεται κυριολεκτικά ο ΑΡΗΣ αφού μετά την οριστικοποίηση της ανάθεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Γιώργο Γαλανό, προτεραιότητα έχει δοθεί στην ενίσχυση της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα στην συμπλήρωση του ρόστερ με 5-6 ποδοσφαιριστές πιο έμπειρους σε ηλικία που θα πλαισιώσουν τους αρκετούς νεαρούς του ρόστερ.

Από τη λίστα των ελεύθερων παικτών που έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Καλαιτζίδης καθώς και των ξένων που αγωνίζονταν στην Ελλάδα έχουν προκριθεί ήδη όπως έχουμε αναφέρει οι Γκουέλα και Βάλλας. Και στους δυο κατατέθηκαν συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις και αναμένεται η απάντησή τους.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει μια διαφορά στα χρήματα αφού ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε από χαμηλά την πρότασή του σε σχέση με τα αρχικά θέλω των δυο ποδοσφαιριστών. Το χάσμα δεν βέβαια αγεφύρωτο και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει και η πολυτέλεια του χρόνου, το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Για τον Βάλλα ειδικά αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Καλαιτζίδη είναι ο δευτερος χρόνος του συμβολαίου και τα λεφτά που αξιώνει ο παίκτης. 

Παράλληλα βέβαια οι κίτρινοι έχουν και εναλλακτικές λύσεις τις οποίες… τρέχουν. Τόσο για το κέντρο της άμυνας, τόσο και για τα αμυντικά χαφ σε περίπτωση που δεν πάρει το πράσινο φως από την ΕΠΟ για τη χρησιμοποίηση του Σίντι Σανιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δυο περιπτώσεις προέρχονται από τους ξένους που αγωνίζονταν πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα