Θέλει Γκουέλα

από AllAboutARIS

Παίκτης τον οποίο ο Καλαϊτζίδης γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στη Βέροια

Το ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης της ΕΠΟ στη αίτημα παράτασης του ΑΡΗ για τους ξένους, αναγκάζει τους “κίτρινους” να μελετούν τις λύσεις ξένων παικτών που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Ελλάδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Φρανκ Γκουέλα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης γνωρίζει τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό από την κοινή τους παρουσία στη Βέροια την σεζόν 2005-2006 και πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Φούτμπολ Λιγκ 2, αποτελόντας παράλληλα και μία καλή προσθήκη για την Β` Εθνική. Παίζει και στις δύο πλευρές της επίθεσης, έχοντας παράλληλα πολύ καλά χτυπήματα ως αριστεροπόδαρος. 

Ο Γκούλεα πέρυσι αγωνίστηκε σε 13 αγώνες με τον Απόλλωνα Σμύρνης πετυχαίνοντας 2 γκολ. Εχει παίξει επίσης σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Κέρκυρα και Λάρισα. Πριν πάει στην ομάδα του κάμπου, τη σεζόν 2007-2008 αγωνίστηκε στη Ντιναμό Ζάγκρεπ έχοντας 24 συμμετοχές και 2 γκολ. Επίσης έχει περάσει από την Αρμίνια Μπίλεφελντ (2009-2011), αλλά και από την φετινή μεγάλη έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ, την Λουντογκόρτετς (2012-2013).

Ο Ιβοριανός έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης και όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει δεχθεί ήδη πρόταση από τον ΑΡΗ, ο οποίος θέλει να τον αποκτήσει ανεξάρτητα με την τελική απόφαση της ΕΠΟ για τους ξένους.

Προτεινόμενα Άρθρα