Συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές

από AllAboutARIS

Το απόγευμα θα γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό ο έλληνας τεχνικός σε ποιους ποδοσφαριστές μπορεί να υπολογίζει,

Σαφής και ξεκάθαρος ήταν ο προπονητής του ΑΡΗ προς τους ποδοσφαιριστές του, όταν την Τετάρτη τους ενημέρωσε ότι έχουν δύο ημέρες να του απαντήσουν εάν δέχονται να μείνουν στους «κιτρινόμαυρους» παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ’ Εθνική ή αν επιθυμούν να αποχωρήσουν.

Μέχρι στιγμής η πλειονότητα των απαντήσεων που έχει εισπράξει ο 57χρονος κόουτς είναι θετική, όμως δεν λείπουν και οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλη ποδοσφαιρική στέγη, εκδηλώνοντας επιθυμία αποχώρησης.

Σήμερα το «τοπίο» αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ο προπονητής του ΑΡΗ να λάβει σαφή εικόνα του ρόστερ του, ώστε κατόπιν να μπορέσει να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις και προσθήκες, σε περίπτωση που η ΕΠΟ εγκρίνει τις μεταγραφές.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν πρόκειται να συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» είναι ο Αντώνης Τσιάρας. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο αμυντικός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων όπως ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Πιερικός, ενώ και άλλες ομάδες έχουν κάνει πρόταση για την απόκτησή του. Την ίδια στιγμή και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Βουλγαρία δεν έδειξε να του εμπιστεύεται θέση βασικού και αυτό είναι κάτι που εμφανώς επηρεάζει και την απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Σημαντικό στοιχεία θεωρείται επίσης η παραμονή των Σουνά, Σταυρόπουλου, Λεμονή και Γιαννίτση. Μέχρι στιγμής και οι τέσσερις λογίζονται ως βασικοί και αυτό έγινε ορατό από το πρώτο λεπτό της προετοιμασίας. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δείχνει να τους εμπιστεύεται και σε περίπτωση που λάβει αρνητικές απαντήσεις θα κληθεί να καλύψει και το δικό τους κενό, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και δυσαναπλήρωτο, σε περίπτωση που δεν εξασφαλισθεί πλήρης ελευθερία μεταγραφών.

Προτεινόμενα Άρθρα