Καρατζιοβαλής… πέντε χρόνια μετά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τους αδικημένους παίκτες που έχουν περάσει όλα αυτά χρόνια από τους "κίτρινους"

Ο ΑΡΗΣ όπως όλα δείχνουν είναι κοντά σε ακόμη μία μεταγραφή και μάλιστα εκ των έσω. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή, τον οποίο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προορίζει για αντικαταστάτη του Καλογεράκη στην τριάδα των τερματοφυλάκων. Είδηση για την οποία έχει ενημερώσει το AllAboutARIS από το πρωί (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=42841)

Ο 39χρονος πορτιέρο ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα γάντια του, κάτι που συγκεκριμένα με τον ΑΡΗ έχει να κάνει από τις 14 Μαρτίου του 2009. Οι “κίτρινοι” υποδέχονταν την Ξάνθη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Καρατζιοβαλής υπερασπίστηκε την εστία τους σε εκείνο το παιχνίδι, αντί του τιμωρημένου Μιχάλη Σηφάκη. Για την ιστορία, οι ακρίτες έφυγαν νικητές από το “Κλεάνθης Βικελίδης” με 1-0, χάρη σε τέρμα του Βίκτορ Αγκάλι.

Εκείνος ο αγώνας ήταν ο τελευταίος και ένας από τους μόλις τρεις στους οποίους ο Καρατζιοβαλής έχει φορέσει την φανέλα του ΑΡΗ. Ο πρώτος ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005, στο 0-0 με την Ρόμα, στον επαναληπτικό της ήττας με 5-1 στο Ολίμπικο, για τα προκριματικά του τότε Κυπέλλου Ουέφα. Ο δεύτερος ήταν τη σεζόν 2008-2009, στην εκτός έδρας ήττα με 4-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Παιχνίδι στο οποίο μπήκε στο 21ο λεπτό λόγω της αποβολής του Σηφάκη, αποκρούοντας ένα λεπτό αργότερα το πέναλτι του Μαρσελάο.