"Μαζικές εγγραφές στον ΑΣ και διαρκείας"

από AllAboutARIS

Μαζικές εγγραφές στον ΑΣ ζήτησαν οι εκπρόσωποι του SUPER-3 μέσω της έκτακτης εκπομπής τους:

Μαζικές εγγραφές στον ΑΣ ζήτησαν οι εκπρόσωποι του SUPER-3 μέσω της έκτακτης εκπομπής τους στον Αρένα

«Ο κόσμος του ΑΡΗ θα είναι μαζικά και δυναμικά παρών σε όλα τα γήπεδα. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα είμαστε παρόντες, όπως ήμασταν σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης. Όλος ο ΑΡΗΣ άσχετα με την κατηγορία που είναι θα πρέπει να συμπεριφέρεται ως ΑΡΗΣ, είτε είναι ομάδα, παίκτες, παράγοντες κόσμος. Πρώτος στόχος, να έχουμε ως σύνδεσμος 2.000 διαρκείας. Όλος ο κόσμος να κάνει… ντου στα διαρκείας, για να βοηθήσουμε την ομάδα. Όλοι να αφοσιωθούμε και να συστρατευθούμε στον ΑΡΗ. Τώρα με τη διάλυση της Λέσχης, τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, να μεταγραφούν στην “Μάνα του συλλόγου” τον ΑΣ Άρης. Γενικά πρέπει να ενισχυθεί ο Ερασιτέχνης. Καλούμε σε μαζικές εγγραφές. Να αφήσουμε όλοι πίσω το μαύρο παρελθόν. Ο ΑΣ είναι η “μάνα του συλλόγου, έχει στη διάθεσή του το γήπεδο και αυτό σημαίνει πολλά…».

Αναφορά υπήρξε και στον ρόλο της  Πολιτείας: «Να λειτουργήσει κανονικά, ώστε να υπάρχει έλεγχος και να μην υπάρξουν και στο μέλλον παραδείγματα όπου κάποιοι δεν πλήρωναν και έφτασε εδώ που έφτασε ο σύλλογος. Πρέπει να δείξει σεβασμό στον ιστορικό σύλλογο», ενώ άσκησαν σκληρή κριτική για την τρανταχή… απουσία τους από τον αγώνα του κόσμου στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιάννη Μπουτάρη!

Μίλησαν και για την επόμενη μέρα: «Δεν χωράνε αποκλεισμοί για κανέναν Αρειανό, όποιον μπορεί να βοηθήσει. Ο Ερασιτέχνης μπορεί να λειτουργήσει τις διαδικασίες της επόμενης μέρας. Υπάρχει η πρόταση του Γαλανού. Δόθηκε μια προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα. Όποιος έχει πρόταση ας έρθει να την καταθέσει και ο ΑΣ θα πάρει τις αποφάσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα