Μόνο από το πάνω ράφι

από AllAboutARIS

Πολύ δουλειά και λίγο χρόνο έχει ο Καλαιτζίδης με τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Κυκερίδη χωρίς όμως να μειώνουν τα στάνταρντ τους.

Η προοπτική που δίνει ο, απαλλαγμένος από χρέη, ΑΡΗΣ, αγωνιζόμενος ακόμη και στην Γ΄Εθνική, είναι μεγάλη για κάθε ποδοσφαιριστή και αυτό είναι κάτι που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται και οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρινόμαυρων», καθώς ήδη πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους του ΑΡΗ. Πάγια άποψη τόσο του προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όσο και του Γιώργου Κυκερίδη, είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν όχι μόνο την φετινή χρονιά, αλλά να αποτελέσουν στήριγμα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σε περίπτωση που ο ΑΡΗΣ καταφέρει να κατακτήσει την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ποδοσφαιριστή που έχει προταθεί στον ΑΡΗ και ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε ομάδα της Σουπερλίγκ, που σώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ συμπλήρωσε και 16 συμμετοχές.

Η περίπτωσή του μόνο ως εύκολη δεν λογίζεται καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά στο να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά μακριά από την Θεσσαλονίκη και αυτό είναι κάτι που τον οδηγεί στο να τηρεί στάση αναμονής πριν απαντήσει.

Την ίδια στιγμή τόσο ο 57χρονος κόουτς όσο και ο τεχνικός διευθυντής φαίνονται έτοιμοι να «κλείσουν» την πόρτα σε παίκτες που δεν καλύπτουν τα ποιοτικά τους στάνταρ, καθώς μέσα στους ποδοσφαιριστές που αυτοπροτάθηκαν ήταν και κάποιοι που ουδόλως απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος, η αναζήτηση ποδοσφαιριστών συνεχίζεται και στην ευρωπαϊκή αγορά, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Άρη γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είναι εύκολο να θέλξεις παίκτες και ένα από τα απαραίτητα στοιχεία είναι η ύπαρξη ρευστότητας, ώστε να δοθεί μία γενναία προκαταβολή που θα καλύψει τις επιθυμίες του εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

Προτεινόμενα Άρθρα