Ο Γαλανός η πρώτη υποψηφιότητα

από AllAboutARIS

Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη περιμένουν να σχηματοποιηθούν κι άλλες προτάσεις ή ακόμη να επιτευχθεί και μια σύνθεση δυνάμεων.

Με τον Γιώργο Γαλανό άρχισε ο ερασιτέχνης τον κύκλο των συναντήσεων με τους επιχειρηματίες που έχουν ή θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα στη Γ΄ Εθνική. Κίνηση λογική από την στιγμή που αυτός ήταν ο πρώτος που είχε ανοίξει πριν από μήνες την κουβέντα για την Γ΄ Εθνική. Ο Γαλανός για μια ακόμη φορά επανέλαβε την επιθυμία του να αναλάβει αυτός εξ ολοκλήρου με τους συνεργάτες του το τμήμα, διατηρώντας τον Δημήτρη Καλαιτζίδη προπονητή και φυσικά αναλαμβάνοντας να εγγυηθεί οικονομικά και τα χρήματα των ιδιωτικών συμφωνητικών που θα υπογραφούν, τόσο με τους παίκτες που θα παραμείνουν από το σημερινό ρόστερ όσο και με αυτούς που θα αποκτηθούν.

O επιχειρηματίας δεν ήταν αντίθετος ακόμη και σε ένα σχήμα στο οποίο θα συμμετέχουν κι άλλοι που θα βάλουν χρήματα και φυσικά ότι εφόσον προκύψει επενδυτής θα αποχωρίσει: «Εάν βρεθεί επενδυτής ή άνθρωπος, παράγοντας με μεγαλύτερη οικονομική εμβέλεια και βάλει παραπάνω από όσα μπορούμε εμείς, ή να εγγυηθεί πιστοληπτικά ένα ποσό της τάξης των 3.000.000 ευρώ που σας παρουσιάσαμε, αποχωρούμε την ίδια στιγμή από την ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά. Αυτό που του επισημάνθηκε όμως από τον ερασιτέχνη και πιο συγκεκριμένα από τον δικηγόρο Βαγγέλη Χατζηιωάννου  είναι πως το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να παραχωρηθεί, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα σύστασης ΤΑΑ. 

Ο ερασιτέχνης δεν βιάζεται να πάρει κάποια βιαστική απόφαση αφού από τη μια θέλει να μειώσει τα ποσοστά λάθους στην επιλογή αλλά και από την άλλη να αφήσει να κυλήσει λίγο ο χρόνος μήπως σχηματοποιηθεί κάποια άλλη πρόταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα από τη στιγμή που την τελική ευθύνη θα έχει ο ερασιτέχνης, να επιδιωχθεί μια σύνθεση δυνάμεων ώστε ο ΑΡΗΣ να τρέξει μια χρονιά με ίδιες δυνάμεις και εφόσον επιτευχθεί η άνοδος να αναζητηθεί επενδυτής που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα