“Το μεγαλύτερο μπασκετικό event στην Ελλάδα”

από AllAboutARIS

“Στόχος μας η καθιέρωση του τουρνουά”

Να κάνουν θεσμό το “Nick Galis Cup” έχουν ως στόχο στον ΑΡΗ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Αρβανίτης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε με τον Νίκο Γκάλη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ τόνισε την πολύτιμη συνεισφορά του “Νικ” στην ομάδα, καλώντας, με τη σειρά του, τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικά:

“Για εμάς ανοίγει μία νέα μπασκετική σεζόν, έχοντας κοντά μας τον Νίκο Γκάλη. Οταν αναλάβαμε ως διοίκηση, το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να έρθουμε σε επαφή μαζί του. Να τον τιμήσουμε σε μία πολύ μεγάλη εκδήλωση, η οποία έγινε πέρυσι, αντάξια του μεγαλείου του Νίκου, αλλά και του ΑΡΗ. Είχαμε θέσει και άλλα ζητήματα όπως αυτό που θα ανακοινώσουμε σήμερα. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο τουρνουά. Συλλογικά στην Ελλάδα κανένας δεν έχει κάνει τέτοιο τουρνουά. Είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό event στην Ελλάδα, Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να το δει από κοντά, να το αγκαλιάσει και να δείξει την αγάπη του στον Νίκο.

Είναι η δεύτερη εκδήλωση στα πλαίσια των 100 χρόνων, μετά από την πρώτη που είχε κοινωνικού χαρακτήρα. Ακολουθεί αυτή του Μουσείου του ΑΡΗ, την έχει προχωρήσει ο κ. Ράσογλου και μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε κάτι και από αυτό”.

Για το αν το τουρνουά θα καθιερωθεί: “Αυτός είναι ο στόχος. Το θέλουμε αυτό. Το υποσχεθήκαμε στον Νίκο και υλοποιούμε τις υποσχέσεις απέναντι του. Μας βοηθάει τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά”.

Για τα διαρκείας και τον στόχο των 3 χιλιάδων που έθεσε ο Νίκο0ς Γκάλης, ο Λευτέρης Αρβανίτης είπε: “Ο κόσμος μπορεί να κάνει αυτό το ρεκόρ. Πάμε πολύ καλά. Φτάσαμε τα 800 χωρίς αυτά των συνδέσμων. Από εβδομάδας θα είμαστε έτοιμοι να βάλουμε στο Facebook την αντίστροφη μέτρηση για τα 3 χιλιάδες διαρκείας. Είναι ένα στοίχημα που μπορεί να κερδίσει ο κόσμος του ΑΡΗ”

Για την συνεισφορά του Γκάλη στο θέμα της ΦΙΜΠΑ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ δήλωσε: “Και μόνο ότι βρίσκεται κοντά μας, έγινε θέμα σε ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Βοηθάει η παρουσία του και ανοίγουν όλες οι πόρτες. Για το θέμα της ΦΙΜΠΑ είχαμε τελειώσει πολλές υποθέσεις μόνοι μας, αλλά βοήθησε και σε αυτόν τον τομέα”.

Για τα βήματα προόδου της ΚΑΕ ο Λευτέρης Αρβανίτης είπε: “Δύο χρόνια παλεύουμε με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δίνουμε τη μάχη μας όσο μπορούμε καλύτερα. Τώρα πλέον πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς με το άρθρο 99. Μέχρι στιγμής τα πάμε καλά και στον αγώνα αυτό πρέπει να γίνει συμμέτοχος και ο κόσμος. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και μεγάλος επενδυτής της ομάδας”.