Γιατρικό οι νίκες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στόχος το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα για τους κιτρινόμαυρους.

Οι πληγές του ΑΡΗ από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη είναι ακόμα ανοικτές. Και το γιατρικό είναι οι νίκες, τις οποίες η ομάδα θα ψάξει αρχής γενομένης από σήμερα. 

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στον Βόλο, όπου οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν την ομώνυμη ομάδα για την 2η αγωνιστική της Super League. 

Με την νίκη… προίκα της πρεμιέρας, κόντρα στην Λαμία, ο ΑΡΗΣ έχει την ευκαιρία απόψε να κάνει το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. 

ΑΡΗΣ: Με υπηρεσιακό τον Τερζή και κόντρα στο βαρύ κλίμα

Τα τελευταία 24ωρα δεν ήταν τα καλύτερα στο “στρατόπεδο” των “κιτρινόμαυρων”, με τον Τόλη Τερζή να διαχειρίζεται τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο και το κακό κλίμα μετά τον αποκλεισμό στο Europa League. 

Η ομάδα είχε μόλις δύο μέρες να προετοιμαστεί, ταξιδεύοντας στον Βόλο χωρίς απουσίες. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Sakic, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Ali Adem, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

ΒΟΛΟΣ: Με “αέρα” από το Περιστέρι

Οι Βολιώτες σημείωσαν μία από τις εκπλήξεις της πρεμιέρας, επικρατώντας στην Αθήνα του Ατρομήτου (0-1). Ένα αποτέλεσμα που τους δίνει ώθηση για κάτι θετικό κόντρα στον ΑΡΗ, του οποίου την κακή ψυχολογική κατάσταση θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. 

Ο Τσοκάνης επέστρεψε στην διάθεση του Άνχελ Λόπεθ, σε αντίθεση με τον Νίκη ο οποίος παραμένει ακόμα εκτός λόγω ενός μικροτραυματισμού. 

Στην αποστολή των Βολιωτών συμπεριλήφθηκε και ο Νίκος Μαρτίνες, ο οποίος απόψε θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον ΑΡΗ.

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Κρητικός, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα και Γέντρισεκ.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-2η αγωνιστική Super League

-Βόλος-ΑΡΗΣ (20:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “Πανθεσσαλικό Στάδιο”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Βασίλης Μωΰσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης)

Προτεινόμενα Άρθρα