Διπλή ζαριά για αναβολή και μεταγραφές

από AllAboutARIS

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα τον ΑΡΗ, που θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για να ενισχύσει την ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Οι δύο πρώτες «ζαριές», που έχουν κατά νου οι άνθρωποι του ΑΡΗ, είναι να ζητήσουν καταρχήν παράταση μεταγραφών και μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος.

Με την επικύρωση της πτώσης της ομάδας στη Γ’ Εθνική λύνονται τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που έχει στο δυναμικό του ο ΑΡΗΣ, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα πρέπει η όποια διοίκηση προκύψει να συνθέσει το ρόστερ του νέου ΑΡΗ, που θα εξαρτηθεί και από το ποιοι από τους υπάρχοντες παίκτες θα συνεχίσουν ή θα αποχωρήσουν. Η αίτηση για παράταση μεταγραφών στην ΕΠΟ είναι προφανέστατα μία αυτονόητη πρώτη κίνηση του συλλόγου.

Η δεύτερη έχει να κάνει με τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ 2. Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η κλήρωση, στην οποία θα συζητηθεί ούτως ή άλλως το ενδεχόμενο μετάθεσης της πρεμιέρας από τις 14 Σεπτεμβρίου στις 21 του μήνα, λόγω προβλημάτων που υπάρχουν με τα γήπεδα των ομάδων, που δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Μία τέτοια εξέλιξη θα είναι σίγουρα βάλσαμο για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα