Τα πρώτα σενάρια

από AllAboutARIS

Η κίνηση του ετοιμάζει ο Ραμπότας, ο Γιώργος Αρβανιτίδης, οι αρειανοί παράγοντες, ο Γαλανός και η καθοριστική στάση του ερασιτέχνη.

H απόφαση του ειρηνοδίκη που άνοιξε τον δρόμο για την εκκαθάριση και τη Γ΄ Εθνική, αυτομάτως θα ανοίξει και η κουβέντα για την επόμενη μέρα με τη σύσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος που θα είναι υπό την σκέπη του ερασιτέχνη. Ο Α.Σ θα είναι αυτός που θα αναλάβει δράση και ήδη αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι θα εμφανιστούν αρκετοί μνηστήρες που θα θελήσουν να αναλάβουν υπό τη μορφή- προφανώς- ταμειακής διευκόλυνσης να τρέξουν τον ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτός είναι και ο λόγος που αμέσως θα συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο ώστε να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις.

Το «AllAboutARIS» επιχειρεί σήμερα να αναλύσει ποια είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής:

1. Αρβανιτίδης. Όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι θα εμφανιστεί και θα διεκδικήσει ρόλο στη Γ΄ Εθνική. Με ποιες προϋποθέσεις και αν θα είναι μαζί του άνθρωποι του ΑΡΗ που τον έχουν πλησιάσει θα φανεί. Είναι ένα όνομα πάντως που θα παίξει.

2. Γαλανός. Ο πρώτος που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη Γ΄ Εθνική και δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του. Δεν φαίνεται όμως να έχει ισχυρό ρεύμα εντός του ερασιτέχνη και αυτό ίσως παίξει σημαντικό ρόλο.

3. Ραμπότας. Ο σύμβουλος του Χάρη Παπαγεωργίου αφήνει εσχάτως να εννοηθεί ότι τον έχουν πλησιάσει άνθρωποι που θέλουν να εμπλακούν και να βάλουν χρήματα.Στο περιβάλλον του ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα με την διατήρηση Καλαιτζίδη στον παγκο χωρίς όμως να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες.

4. Λύση εκ των έσω. Σε αυτή τη λύση συμμετέχουν επιχειρηματίες που ανήκουν στην οικογένεια του ΑΡΗ και θα βοηθήσουν τον πρώτο χρόνο με σκοπό εφόσον η ομάδα ανέβει στη Football League και ολοκληρωθεί η εκκαθάριση να βρεθεί επενδυτής.

Προτεινόμενα Άρθρα