Νέα εποχή για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Δεκτή έκανε το πρωτοδικείο την αίτηση ανάκλησης της απόφασης διορισμού διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ που κατέθεσαν ΚΜΑ και Α.Σ.

Δεκτή έκανε πριν από λίγο την αίτηση ανάκλησης Α.Σ και ΚΜΑ το ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης που είχε διορίσει την περασμένη Τετάρτη προσωρινή διοίκηση τους Λάμπρο Σκόρδα, Νικήτα Ματθαίου και Στέφανο Τσιόνκη. Μετά την ανάκλησης της απόφασης διορίζει προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ αυτούς που είχαν προτείνει οι δυο μεγαλομέτοχοι, δηλαδή τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Λάκη Κλεώπα και Κώστα Κωνσταντινίδη ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για την συμμετοχή του ΑΡΗ στη Γ΄ Εθνική η κλήρωση της οποίας γίνεται την Παρασκευή. 

Η απόφαση που αποτελεί ουσιαστικά επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου σηματοδοτει την επανεκκίνηση του ΑΡΗ που έχοντας ήδη δηλώσει συμμετοχή μέσω του ερασιτέχνη στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα μπει στην επώδυνη πλην όμως αναγκαστική αναγκασιτκή διαδικασία να ξεκινήσει από την αρχή ώστε να απαλλαγεί από τα χρέη του και “καθαρός” και με νέα πρόσωπα να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο. 

Προτεινόμενα Άρθρα