"Πρόκληση για μένα ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Ο ΛαΜάρκους Ριντ παρά την… απώλεια των αποσκευών του ήταν χαρούμενος για την έλευση του στην Θεσσαλονίκη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός τόνισε ότι: “Είναι μία καλή ευκαιρία για μένα, ένα καλό βήμα για να πάω καλύτερα την καριέρα μου. Ανυπομονω για την πρόκληση που είναι για μένα ο ΑΡΗΣ. Θα ξέρουμε φυσικά το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς αλλά είμαι ανυπόμονος να παίξω στον ΑΡΗ” και πρόσθεσε όσον αφορά τις πληροφορίες που έχει συλλέξει: “Η πόλη είναι πολύ όμορφη, έχετε την θάλασσα. Ξέρω ότι η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία, έκανα έρευνα και τώρα βρίσκονται σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και δημιουργίας και χαίρομαι που είμαι μέλος σε μία τέτοια προσπάθεια”.

Όσον αφορά για τον ρόλο του μέσα στην ομάδα: “Θα κάνω ότι χρειάζεται, σκοράρισμα, ριμπαόυντ. Ότι απαιτείται, εγώ από την πλευρά μου θέλω να είμαι παραγωγικός για την ομάδα μου, να δίνω ότι καλύτερο μπορώ σε καλό επίπεδο. αν χρειαστεί να μαρκάρω τον καλύτερο αντίπαλο επιθετικό παίκτη θα το κάνω. Ότι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Σχετικά με την συνεργασία που θα έχει με τον Τόρει Τόμας είπε: “Ο Τόρει θα είναι ο… καλύτερος φίλος μου, θα τον βγάλω αρκετές φορές για φαγητό,προκειμένου να μου δίνει περισότερο την μπάλα ως πόιντ γκαρντ της ομάδας. Είναι πολύ καλός παίκτης και ανυπομονώ να παίξω μαζί του στον ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα