«Μας ξάφνιασε ο Αλόνσο»

από AllAboutARIS

Η μεταγραφή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν ξάφνιασε την ομάδα της Ρεάλ, όπως δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Η μεταγραφή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν ξάφνιασε την ομάδα της Ρεάλ, όπως δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ξεκαθάρισε ακόμα ότι αποφάσισε να ξεκουράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της «Βασίλισσας» με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στόχος είναι ο Ρονάλντο, που δεν έχει κάποιον τραυματισμό, να προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την Ατλέτικο και για τον πρώτο αγώνα με την Βασιλεία στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

«Ο Κριστιάνο είναι μια χαρά, αλλά έχουμε επιλέξει για εκείνον να τον ξεκουράσουμε αυτή την εβδομάδα και τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να είναι σε κορυφαία κατάσταση για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο και για το πρώτο ματς του Champions League», είπε για τον Ρονάλντο ο προπονητής της Ρεάλ.

Για την μεταγραφή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν ο Ιταλός δήλωσε: «Ο Τσάμπι μας ξάφνιασε όλους, αλλά έχουμε ακόμα τον Τόνι Κρόος που είναι μόνο 24. Δεν χρειάζεται να φέρουμε κάποιον, αλλά αν νιώσουμε ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορεί να βελτιώσει την ομάδα θα τον πάρουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα