«Ολοι τη Δευτέρα στα δικαστήρια για το… αυτονόητο»

από AllAboutARIS

Oι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ για ακόμα μια φορά έστειλαν μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, ενώ κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας τη Δευτέρα έξω από τα δικαστήρια

Την πραγματικότητα του ΑΡΗ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποτύπωσαν οι εκπρόσωποι του SUPER-3 στη σημερινή τους έκτακτη εκπομπή στον «Arena».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ, έκαναν σφοδρή επίθεση στον Λάμπρο Σκόρδα και τους συνεργάτες του, δήλωσαν ότι δεν τους φοβίζουν τα ασφαλιστικά μέτρα, τα εξώδικα και ό,τι άλλο ξαρφιστεί για να τους εμποδίσει, ενώ παράλληλα κάλεσαν όλο τον κόσμο της ομάδας στα δικαστήρια τη Δευτέρα!

Χαρακτήρισαν  ως «ομάδα δημόσιων υπάλληλων , που επέβαλλαν το σκοταδισμό και την ανομία» τους δικαστές που έδωσαν το χρίσμα στον Λάμπρο Σκόρδα, ενώ  σχετικά με την εκδίκαση της Δευτέρας υπογράμμισαν χαρακτηριστικά: «Προλαβαίνετε να κάνετε το αυτονόητο».

Δριμύτατη επίθεση δέχθηκε και ο κ. Κώνστας για τα υποτιθέμενα 2.5 εκ. ευρώ που θα επένδυε στον ΑΡΗ, αλλά τελικά  όπως είπαν προτίμησε να στηρίξει τον «καταστροφέα του ΑΡΗ».

Παράλληλα έστειλαν μήνυμα και σε όλους όσους δεχθούν να συνεργαστούν μαζί τη διοίκηση Σκόρδα: «Οσοι συνεργαστούν με αυτόν που έκαψε τα όνειρα μας είναι από εδώ και πέρα ορκισμένος εχθρός μας», υπονοώντας τους κ.κ Μπουγιουκλή, Φοιρό και όχι μόνο…

Τέλος, εξαπέλυσαν τα βέλη τους και προς την πολιτεία, σημειώνοντας ότι αν δεν συνδράμουν στο να ξαναβρεί ο ΑΡΗΣ τον δρόμο του, τότε θα έχουν να κάνουν με την οργή του λαού του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα