«Ολοι καταφέρονται εναντίον του»

από AllAboutARIS

Σε μία ακόμα ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην(;) ίσως και επόμενος προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μίλησε για τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Ο  Ελληνας προπονητής επανέλαβε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» ότι θα περιμένει τον ΑΡΗ, ενώ για τον Σκόρδα είπε ότι «δεν άκουσαν κανέναν να λέει καλή κουβέντα γι’ αυτόν».
«Είναι υποχρέωσή μου να περιμένω. Άδικη είναι η απόφαση του Ειρηνοδικείου. Δεν βρίσκω καμία λογική εξήγηση. Όλοι καταφέρονται εναντίον του», είπε αρχικά ο Καλαϊτζίδης.

Για τις τελευταίες εξελίξεις, τόνισε: «Θα μείνω μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Είναι υποχρέωση μου σε αυτούς τους ανθρώπους, που στήριξαν την ομάδα. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, γιατί είναι άδικη η απόφαση. Δεν βρίσκω καμία λογική εξήγηση στην απόφαση του Ειρηνοδικείου».

Για τον Σκόρδα είπε: «Όλοι καταφέρονται εναντίον αυτού του ανθρώπου (σ.σ.: Λάμπρου Σκόρδα). Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά κανείς δεν έχει να πει μια καλή κουβέντα γι’ αυτόν. Όλοι προσπαθούν να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο».

Για τους παίκτες σχολίασε: «Ως επαγγελματίες οφείλουν να παραμείνουν στις υποχρεώσεις τους. Κάποιοι έχουν εκφράσει τάσεις φυγής -όπως και εγώ- γιατί δεν θεωρούν κατάλληλο το νέο εργασιακό περιβάλλον. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες».

Προτεινόμενα Άρθρα