Δεκτή από την ΕΠΟ η νέα ΠΑΕ ΑΕΛ

από AllAboutARIS

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να μπλοκάρει τη συμμετοχή της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ, που συστάθηκε χωρίς να έχει εκκαθαριστεί η παλιά ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, στη Φούτμπολ Λιγκ και το κύπελλο.

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να έχει τα δικά του ζητήματα να λύσει αλλά η υπόθεση της Λάρισας μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τους «κίτρινους», εφόσον παίξουν τελικά στη Γ’ Εθνική, προβιβαστούν του χρόνου με το καλό και έρθει η ώρα σύστασης νέας ΠΑΕ.

Η Λάρισα προχώρησε στη σύσταση νέας ΠΑΕ, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλιάς, με τις ευλογίες του υπουργείου Εμπορίου, ωστόσο ο προσεχής της αντίπαλος στο κύπελλο, ο Ολυμπιακός Βόλου θεωρούσε ότι αυτό ήταν παράνομο.

Απευθύνθηκε στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ, καταθέτοντας έφεση, η οποία δεν έγινε δεκτή από την επιτροπή εφέσεων. Ουσιαστικά η ομοσπονδία συντάχθηκε με το υπουργείο Εμπορίου και δέχτηκε τη νέα ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 67/27-8-2014 απόφασή της:

1) Κηρύσσει απαράδεκτη τη συζήτηση της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κατά της «ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1964» λόγω μη κλητεύσεώς της.

2) Απορρίπτει την παρέμβαση των Γ. ΑΜΠΑΡΗ, ΝΙΚ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και ΙΩΑΝ. ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ως απαράδεκτη ως προς τους λοιπούς διαδίκους (α΄και γ΄εφεσιβλήτων).

3) Απορρίπτει την έφεση κατά α) της ΕΠΟ και της από 18-8-2014 απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και β)της «ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964».

Προτεινόμενα Άρθρα