Σκέψεις Γαλανού για επιστολή στην Ε.Π.Ο.

από AllAboutARIS

Αποτελεί καλό ερώτημα, το κατά πόσο η Ε.Π.Ο. θα δώσει τη συγκατάθεσή της, αναλογιζόμενη τα προβλήματα του ΑΡΗ

Σκέψεις να σταλεί επιστολή στη Διοργανώτρια Αρχή της Football Leaugue 2, με την οποία θα ζητείται η μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος (η σέντρα έχει οριστεί στις 14 Σεπτεμβρίου), κατά δύο εβδομάδες, έχει η ομάδα Γαλανού, εφόσον πάρει το “πράσινο” φως να εμπλακεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η σχετική πρόταση τέθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, στη συνάντηση με ανθρώπους του Ερασιτέχνη (ο ΑΣ θα είναι εκείνος που θα στείλει το σχετικό έγγραφο, εάν προκριθεί η συγκεκριμένη επιλογή) και αντιπροσωπείας των συνδέσμων και, εφόσον, το δικαστήριο -την Τετάρτη- διορίσει προσωρινή διοίκηση, που θα οδηγήσει την ΠΑΕ σε λύση της εταιρείας, τότε θα εξεταστεί πόσο εφικτό είναι να πραγματοποιηθεί μια τέτοια σκέψη.

Το σκεπτικό του Γιώργου Γαλανού και των συνεργατών του είναι πως ο ΑΡΗΣ διάγει “ειδικές συνθήκες”, επομένως, δυνητικά θα μπορούσε η ΕΠΟ να δώσει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο ως προς την αγωνιστική αναδιοργάνωση του τμήματος.

Πόσο πιθανό, βέβαια, είναι να συμβεί κάτι τέτοιο αποτελεί καλό ερώτημα, ωστόσο την Τετάρτη θα γνωρίζουμε περισσότερα και ως προς αυτό το θέμα.  Και, φυσικά, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσει και ο Ερασιτέχνης στη σύνταξη της επιστολής…

Προτεινόμενα Άρθρα