«Εταιρεία σαν της ΑΕΚ»

από AllAboutARIS

Η περσινή παρουσία της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική πρέπει να αποτελέσει μπούσουλα για τον ΑΡΗ, σύμφωνα με τον Χρήστο Κωνσταντακόπουλο, μέλος της επιτροπής της Γ’ Εθνικής από την πλευρά του Αιγάλεω.

Τον τρόπο που λειτούργησε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και σε σχέση με την ΕΠΟ πρέπει να ακολουθήσει και ο ΑΡΗΣ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Arena 89,4» ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος.

«Πέρυσι με την ΑΕΚ η ΕΠΟ επέτρεψε στην ΑΕΚ να μπορεί να διαπραγματευτεί και για έναν χρόνο δημιουργήθηκε μια εταιρεία ‘μαϊμού’ για να κάνει συμβόλαια. Πως θα έπαιζε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ; Δημιούργησαν μια εταιρεία που έκανε τα συμβόλαια και μετά επέστρεφαν στην ΑΕΚ. Μπορεί να το κάνει και ο ΑΡΗΣ αυτό. Αυτή την εταιρεία πρέπει να την αναγνωρίσει η ΕΠΟ. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να τα έχει καλά μαζί τους. Στην ουσία η εταιρεία δεν ήταν νόμιμη αλλά την έκανε ο Μελισσανίδης. Γιατί να μην την κάνει και ο ΑΡΗΣ που έχει κόσμο; Εμείς το ξέραμε πέρυσι από την πρώτη στιγμή αλλά καμιά ομάδα δεν πήγαινε κόντρα στον Μελισσανίδη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμα και στο θέμα των ξένων παικτών που επιτρέπονται άλλαξαν πέρσι τα δεδομένα για την ΑΕΚ, όπως πρόσθεσε ο παράγοντας του Αιγάλεω: «Στην Γ’ επιτρέπονται μόνο δύο παίκτες άνω των 33 ετών. Ξένοι επιτρέπονται 4-5 στην Γ’.  Πέρυσι βοήθησε και η ΑΕΚ με τους κανονισμούς. Παλαιότερα δεν έπαιζε ξένος και έπρεπε να παίζουν και δύο παίκτες κάτω των 21. Οι παράγοντες του ΑΡΗ πρέπει να πιέσουν στην ΕΠΟ για να γίνει μια εταιρεία».

Προτεινόμενα Άρθρα