Το "έρεισμα" Φωτιάδη και η πιθανή υποψηφιότητα για Α.Σ.

από AllAboutARIS

Εφόσον, τελικά, αποχωρήσει ο κ. Παπαγωεργίου, τότε ο κ. Φωτιάδης -πιθανολογείται- ότι θα εκφράσει ενδιαφέρον για την προεδρία του ΑΣ

Οι φημολογούμενες αλλαγές, οι οποίες μπορεί να προκύψουν στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=42413) και “ακούγονται” εδώ και καιρό, συνδέονται -άμεσα- με την αποχώρηση του Χάρη Παπαγεωργίου από την προεδρία.

Εφόσον, τελικά, γίνει κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να προκύψει άμεσα νέος πρόεδρος, ο οποίος θα “τρέχει” τα τμήματα του ΑΣ, ενώ θα επιφορτιστεί και με την εύρεση ανθρώπων, οι οποίοι θα αναμειχθούν με το ανδρικό ποδόσφαιρο.

Σε περίπτωση λοιπόν παραίτησης του προέδρου, τότε ο αντικαταστάτης του θα προκύψει εκ των έσω, δηλαδή μέσα από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πιθανός υποψήφιος, ο οποίος δεν είναι άλλος από το νυν αντιπρόεδρο, Όμηρο Φωτιάδη, το όνομα του οποίου “έπαιξε” έντονα – εσχάτως- για την προσωρινή διοίκηση στο ποδόσφαιρο, χωρίς τελικά να προχωρήσει το όλο θέμα.

Ο κ. Φωτιάδης έχει “έρεισμα” στον Ερασιτέχνη και, εφόσον, τελικά υπάρξει διάδοχη κατάσταση, δεν αποκλείεται να “μπει” μπροστά.

Προτεινόμενα Άρθρα