«Ισως και ομαδική απόφαση»

από AllAboutARIS

Το στίγμα των προθέσεων των παικτών του ΑΡΗ προσπάθησε να δώσει ο Μιχάλης Γιαννίτσης, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει ομαδική απόφαση.

Οι παίκτες του ΑΡΗ περιμένουν ενημέρωση για το αύριο της ομάδας, ώστε να αποφασίσουν τι θα πράξουν και οι ίδιοι μετά τη διαγραφόμενη λύση των συμβολαίων τους. Ο Μιχάλης Γιαννίτσης, μιλώντας στον «Arena 89,4» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ομαδικής απόφασης.

Αναλυτικά είπε:

«Καταρχήν εκτός από ενημέρωση από τότε που έχουν αρχίσει τα σενάρια, δεν υπάρχει η παραμικρή προσέγγιση. Τι να κάνει ο παίκτης; Να πιάσει κάποιον μόνος του και πει ότι θέλει να μείνει; Σε ποιον να το πει; Τώρα τελευταία στιγμή να δώσουμε χρόνο να γίνει κάτι;».

Για το αν θα μείνει στον ΑΡΗ της Γ’ Εθνικής είπε: «Ας μην γελιόμαστε είναι ένα βήμα πίσω. Δεν ξέρω τι προοπτική υπάρχει για το μέλλον. Δεν ξέρω ποιες είναι οι προϋποθέσεις. Με ποιον θα μιλήσουμε, ποιος θα είναι ο προπονητής, με ποια ομάδα θα συνεχίσουμε. Δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση αν δεν γνωρίζω αυτά τα πράγματα».

Για το τι λένε οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ανέφερε: «Όλοι οι παίκτες το ίδιο λένε. Δεν υπάρχει άλλο σκεπτικό. Μεταξύ μας είναι καλό το κλίμα και θέλουμε να βοηθήσει ο ένας και τον άλλο. Ουσιαστικά μπορεί να παρθεί ομαδική απόφαση».

Προτεινόμενα Άρθρα