Περιμένουν τις εξελίξεις οι παίκτες

από AllAboutARIS

Έκδηλη είναι η ανησυχία που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τη συμμετοχή του ΑΡΗ στη Football League.

Όπως είναι λογικό έκδηλη είναι η ανησυχία  που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τη συμμετοχή του ΑΡΗ στη Football League.

Μετά το ρεπό των δύο τελευταίων ημερών, όπου βρήκαν την ευκαιρία να εκδράμουν σε κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης, οι νεαροί παίκτες της ομάδας επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

Κατά το διάστημα των περασμένων ημερών, οι ερωτήσεις προς τον  Δημήτρη Καλαϊτζίδη, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά την ολοκλήρωση σχεδόν όλων των προπονήσεων, με τον έμπειρο κόουτς  να επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές του.

Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβιβασμού τους στη Γ’ Eθνική, τότε αυτό που ακολουθεί είναι η αυτοδίκαια λύση των συμβολαίων όλων των ποδοσφαιριστών με την ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι μένουν ελεύθεροι.

Οι αθλητές του ΑΡΗ το γνωρίζουν αυτό και έχουν ξεκινήσει ήδη να εξετάζουν τις επιλογές τους, αναφορικά με το επόμενο βήμα της καριέρας τους και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ζητήσει παράταση μεταγραφών από την ΕΠΟ.

Ένα ακόμη σημαντικό ενδεχόμενο που προκύπτει είναι αυτό της πιθανότητας να δεχτούν σοβαρή πρόταση από το διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει να «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα κατά τη διάρκεια της παραμονής του ΑΡΗ στη Γ’ Εθνική.

Τότε οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να αξιολογήσουν την πρόταση που θα τους κατατεθεί και κατόπιν να πάρουν την απόφασή τους.

Προτεινόμενα Άρθρα